Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022

Καπραβέλος: Λεβεντοκόπανοι όσοι κάνουν πάρτι την ώρα που θρηνούμε νεκρούς


 «Ο κορονοϊός δεν αστειεύεται» τόνισε. «Ο τρόμος ο δικός μου είναι η μεγαλύτερη πίεση στο σύστημα υγείας» υπογράμμισε ο Διευθυντής στη Β΄ ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» Νίκος Καπραβέλος.«Δεν θα υπάρχουν νοσοκομεία, θα κλείσουν τα νοσοκομεία» επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Περιγράφοντας τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στα νοσοκομεία, επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι και οι 48 κλίνες Εντατικής στο «Παπανικολάου» είναι κατειλημμένες από περιστατικά COVID, ενώ πλέον λιγοστεύει το προσωπικό λόγω της «επέλασης» της Όμικρον.

Επανέλαβε τη θέση του υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού, ενώ πρότεινε επίσης και την παράταση του ανοίγματος των σχολείων, μέχρι «να δούμε πώς θα μεταφραστεί αυτή η πίεση των κρουσμάτων» σε νοσηρότητα και νοσηλείες, όπως είπε.

«Ελπίζω η νόσος να γίνει πιο ήπια. Ακόμα είμαστε ανήσυχοι» υπογράμμισε επίσης.

Αναφερόμενος στην περίπτωση της 16χρονης που διασωληνώθηκε, ο κ. Καπραβέλος σημείωσε ότι «ανταποκρίνεται στη θεραπεία», αλλά «ο δρόμος είναι μακρύς».

«Ευτυχώς προλάβαμε. Αυτό είναι το μήνυμα» τόνισε, συμπληρώνοντας πως τα τρία αρνητικά τεστ στα οποία υποβλήθηκε παραπλάνησαν και οδήγησαν σε αργοπορία.

Στο πλαίσιο αυτό, συνέστησε εκ νέου προσοχή στους πολίτες, προειδοποιώντας ότι «ο κορονοϊός δεν αστειεύεται».

Αναφερόμενος στα πάρτι που παρατηρήθηκαν στις τουαλέτες νυχτερινών μαγαζιών είπε: Θρηνούμε νεκρούς, χάνονται συνέχεια άνθρωποι. Αυτό δεν είναι λεβεντιά. Είναι λεβεντοκόπανοι».

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις