Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Καταγγελία για Γ.Πατούλη: «Γύρισε πίσω τα γκρέιντερ όταν μπήκαν στο Χαλάνδρι γιατί ο δήμαρχος δεν είναι ΝΔ!»!


 Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, έκανε μια σοβαρότατη καταγγελία από το βήμα της Βουλής, καθώς υποστήριξε ότι ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης έστελνε τα γκρέιντερ μόνο σε δήμους που ελέγχονται από τη Νέα Δημοκρατία. 

Ο Π.Σκουρλέτης τον κατήγγειλε ευθέως για «μεροληπτική πολιτική», όμως ουδείς από την κυβέρνηση τον υπερασπίσθηκε – άλλη μία απόδειξη ότι το Μαξίμου έχει αποφασίσει να χρησιμοποιήσει ως Ιφιγένεια τον Γ. Πατούλη.

«Ο Γ. Πατούλης, παρά το γεγονός ότι φωτογραφιζόταν με τα θηρία, υποτίθεται, για τα οποία είχε δώσει 500.000 ευρώ για να τα νοικιάσει με απευθείας αναθέσεις, ούτε καν με πρόχειρους διαγωνισμούς, ήταν εξαφανισμένος», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε: «το χειρότερο είναι -και αυτό πρέπει να ακουστεί στη Βουλή- ότι άσκησε μεροληπτική πολιτική και δεν πήγαινε σε δημάρχους, όταν αυτοί δεν ήταν της αρεσκείας του, να ανοίξει τους δρόμους, όπως έκανε στο Χαλάνδρι!»

«Τα γκρέιντερ της Περιφέρειας ξεκίνησαν από τα Βριλήσσια, την Πεντέλη και όταν έφτασαν στο Χαλάνδρι σταμάτησαν και γύρισαν πίσω. Αυτός είναι ο κ. Πατούλης, αυτός είναι ο κ. Πατούλης της παράταξής σας που τώρα τον κατηγορείτε!», τόνισε.

Υπογραμμίζεται ότι ουδείς παριστάμενος υπουργός κάλυψε τον «γαλάζιο» περιφερειάρχη και ότι εκείνη την ώρα στην Ολομέλεια της Βουλής ήταν η αναπληρωτής υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα και ο (έμπειρος κοινοβουλευτικά) αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης…

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις