Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Καταγγελία βιασμού στη Θεσσαλονίκη: «Της έριξαν υπνωτικό στο ποτό» – Τι λέει ο δικηγόρος της 24χρονης (Video)


 Δηλώσεις που προκαλούν σοκ έκανε ο δικηγόρος της 24χρονης από τη Θεσσαλονίκη, που κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού από τρεις άνδρες το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος Αναστάσιος Ζιώγας, που έχει αναλάβει την νομική εκπροσώπηση του θύματος, αναφέρει πως της έριξαν υπνωτικό χάπι στο ποτό, μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Στο ποτό υπήρχε υπνωτικό χάπι, ήπιε μεγάλη δόση και η πράξη έγινε χωρίς τη θέλησή της», είπε ο κ. Ζιώγας ενώ τόνισε πως ο 27χρονος επιχειρηματίας, που καταγγέλλεται ως δράστης του βιασμού, ομολόγησε ότι είναι αυτός που βρέθηκε εκείνο το βράδυ με την 24χρονη, ισχυριζόμενος ότι υπήρξε συναίνεση της κοπέλας.

«Είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση η κοπέλα, που παλεύει να σταθεί στη ζωή και στην κοινωνία. Ο δράστης συνελήφθη, επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι που προβλέπει ο νόμος και η ανάκριση συνεχίζεται» είπε ο κ. Ζιώγας.

Η 24χρονη κλήθηκε την Παρασκευή από την πέμπτη τακτική ανακρίτρια προκειμένου να καταθέσει για το περιστατικό που φέρεται να έγινε σε βάρος της. Εκεί ανέφερε πως τρία άτομα την άρπαξαν από το ασανσέρ του ξενοδοχείου και την έβαλαν στο δωμάτιο.

Πλέον, η ανακρίτρια καλείται να αποφασίσει αν θα κληθούν για κατάθεση και τα υπόλοιπα άτομα που ανέφερε η 24χρονη.


Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις