Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν τα κινητά των τεσσάρων κατηγορούμενων - Έρευνες και στα σπίτια των εμπλεκόμενων


 Οι Αρχές, μετά απο εισαγγελική παραγγελία, μετέβησαν στις οικίες των τεσσάρων νεαρών και κατέσχεσαν τα κινητά τους τηλέφωνα.Οι έρευνες έγιναν και στα τρια σπιτια των τεσσάρων εμπλεκομένων της υπόθεσης του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη απο το κλιμάκιο της Ασφάλειας.

Στόχος, λένε οι πληροφορίες, είναι να βρεθούν βίντεο ή φωτογραφίες απο το πάρτι της πρωτοχρονιας, ακόμα και αν το υλικό έχει διαγραφεί απο τη μνήμη του κινητού.

Έτσι θα μπορέσουν να έχουν ξεκάθαρη εικονα για το τι ακριβώς συνέβη στο ρεβεγιόν της σουίτας 401 και στη συνέχεια στο δωμάτιο 602 του πεντάστερου ξενοδοχείου.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη είναι από τη μιάμιση το μεσημέρι της Παρασκευής η συμπληρωματική κατάθεση, ενώπιον της 5ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, της 24χρονης που κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της στη σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης βρίσκεται και ο Μάνος Παπαδόπουλος, το πρόσωπο που κάλεσε την 24χρονη Γεωργία Μπίκα στο πρωτοχρονιάτικο πάρτυ, σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις