Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

Κατασκευαστής μικροτσίπ Covid-19: «Είτε σας αρέσει είτε όχι η τεχνολογία υπάρχει και θα την χρησιμοποιήσετε»

 


Πριν λίγο καιρό στο pronews.gr σας αποκαλύψαμε ότι στη Σουηδία υπάρχει εταιρεία που βάζει διάφορα πιστοποιητικά σε τσιπάκι το οποίο εμφυτεύεται στο σώμα και ότι πλέον μπορεί κάποιος να βάζει σε αυτό το τσιπάκι και το πιστοποιητικό εμβολιασμού. 

Την είδηση την επαλήθευσε σε δηλώσεις του και ο κατασκευαστής του μικροτσίπ για τον Covid-19, ο οποίος υποστήριξε ότι  το μαζικό τσιπάρισμα ανθρώπων ως μέσο επαλήθευσης του καθεστώς εμβολιασμού τους εξελίσσεται «είτε μας αρέσει, είτε όχι».

Ο διευθύνων σύμβουλος της νεοσύστατης εταιρείας τεχνολογίας απέρριψε μάλιστα πως το τσιπ θα χρησιμοποιηθεί για σκοτεινούς σκοπούς, κατά την διάρκεια μιας συνέντευξης στην Express.

«Αυτή η τεχνολογία υπάρχει και χρησιμοποιείται είτε μας αρέσει είτε όχι», είπε ο Hannes Sjobald.

«Είμαι χαρούμενος που μπήκε στη δημόσια συζήτηση», προσέθεσε, «οι νέες τεχνολογίες πρέπει να συζητηθούν ευρέως και να γίνουν κατανοητές».

Ο Sjoblad ισχυρίστυηκε ότι το τσιπ δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση της τοποθεσίας ενός ατόμου, δηλώνοντας, «Δεν μπορούν ποτέ να πουν την τοποθεσία σας, ενεργοποιούνται μόνο όταν το αγγίζετε με το smartphone σας, επομένως αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παρακολούθηση της τοποθεσίας κανενός»

Αποκάλυψε επίσης ότι στόχος της εταιρείας ήταν να συνεργαστεί με τις κυβερνήσεις για να «μεταμορφώσει την υγειονομική περίθαλψη σε παγκόσμια κλίμακα».

Ο Sjobald είπε πως το τσιπ αναμένεται να λειτουργήσει ως ιατρική ταυτότητα για να καθορίσει εάν επιτρέπεται σε ένα άτομο να εισέλθει σε κινηματογράφο ή σούπερ μάρκετ.

«Για παράδειγμα, αν πάω σινεμά ή πάω σε ένα εμπορικό κέντρο, τότε οι άνθρωποι θα μπορούν να ελέγξουν την κατάστασή μου ακόμα κι αν δεν έχω μαζί το τηλέφωνό μου», είπε.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.