Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ - Κατέρρευσε ψευδοροφή στον Ευαγγελισμό: «Τραυματίστηκαν δύο τραπεζοκόμες» – Δείτε τις εικόνες Καταγγελία του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ -Μιχάλη Γιαννάκου


Η κατάρρευση ψευδοροφής σε κτίριο του Ευαγγελισμού, νωρίτερα την Τετάρτη (12/1), είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο εργαζομένων του νοσοκομείου, σύμφωνα με καταγγελία του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Όπως αναφέρει ο κος Γιαννάκος, «σήμερα το μεσημέρι, στις 12 μ.μ., στη Μονάδα Μεταμόσχευσης Οργάνων στο 2ο οροφο του παλαιού κτιρίου του Εταγγελισμού, στη κουζίνα που είναι εντός της Μονάδας, κατέρρευσε η ψευδοροφή μεγάλου βάρους.

Στη κουζίνα εκείνη την ώρα βρίσκονταν δύο τραπεζοκόμες οι οποίες είχαν κλείσει τη πόρτα της κουζίνας να ετοιμάσουν το φαγητό των ασθενών.

Όταν άκουσαν το θόρυβο πρόλαβε η μία και άνοιξε τη πόρτα και αυτό τους έσωσε γιατί η ψευδοροφή βρήκε εμπόδιο στη πόρτα».



Ωστόσο, «καταπλακώθηκαν οι τραπεζοκόμες και τραυματίσθηκαν. Η μία συνάδελφος πιο σοβαρά νοσηλεύεται ευτυχώς εκτός κινδύνου.

Η άλλη συνάδελφος πιο ελαφριά. Περιποιήθηκαν τα τραύματά της και πήγε σπίτι της με αναρρωτική άδεια», κατά τον συνδικαλιστή.




Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ εύχεται περαστικά στις εργαζόμενες, ενώ κλείνει τη δήλωσή του, με αφορμή ότι το περιστατικό αυτό «δεν είναι ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο», διερωτώμενος:

«Πόσες φορές έχουμε αναδείξει την επικινδυνότητα του κτιριακού εξοπλισμού των νοσοκομείων λόγω έλλειψης κονδυλίων; Πόσοι συνάδελφοι πρέπει να τραυματισθούν, να κινδυνέψει η ζωή τους για να γίνει συντήρηση των νοσοκομείων;».

«Μάλλον στα μέτρα προστασίας θα πρέπει να συμπεριλάβουμε και κράνος», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις