Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

Κοπρόψυχοι είναι επειδή σού πήραν το προσωπείο του φθαρτού σώματος για να καλύψουν την έρημη αψυχία τους....

 


Νίκος Πρασσάς

Πολλοί δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι αυτά που βιώνουμε είναι ακόμη η αρχή, και έχουν καταθέσει από τώρα τα όπλα, για να μην χάσουν την δουλειά τους.

Και «τί να την κάνεις την δουλειά όταν δεν έχεις την υγειά σου, αφού είσαι άχρηστος», αυτό μου έλεγαν κάποτε οι «αμόρφωτοι» γονείς μου που ήταν ζωντανοί, δραστήριοι και εργατικοί, αλλά και δεν έχασαν ποτέ το ενδιαφέρον τους για την ζωή, πριν αποσυρθούν για το μεγάλο ταξίδι, γι’ αυτό και ευτύχησαν να μην πάνε ποτέ στο νοσοκομείο λόγω της καλής υγιεινής διατροφής, τα μπάνια στην θάλασσα, το περπάτημα στην εξοχή, και επειδή ήταν παράδοση στην οικογένειά μας, ότι όποιος πάει εκεί, «είναι για να πεθάνει».

...

Γιε μου, να τί παθαίνουν όσοι υποκύπτουν. Μην γίνεις σαν κι αυτούς α(μερι)μνός. Φρόντισε τα παιδιά σου, εάν προλάβεις ή σ’ αφήσουν να κάνεις, να γνωρίσουν την αλήθεια, όταν κοιτάξουν το πρόσωπό τους διαφορετικά στον καθρέφτη κάποτε και ξυπνήσουν από την μετάλλαξη του αφηγήματος του εμβολίου. Γιατί μετά την κατάπαυση του γενικευμένου πυρός κατά του ανθρωπίνου οργανισμού μέσω της εφευρεθείσας «θεραπείας», θ’ αρχίσει ο δεύτερος κύκλος ψυχολογικής βίας μέσω του απαραίτητου ενσωματωμένου τσιπ «ψηφιακής τεχνολογίας», της επόμενης «πανδημίας» δηλαδή, που θα έρθει ως «λύση» από το σατανικό σύστημα, αλλά και ακόμη χειρότερου του μπολιάσματος μέχρι ο άνθρωπος να γονατίσει και τα αποδεχτεί όλα για να ανακτήσει την ..ελευθερία του να πηγαίνει για καφέ και ταξίδια. Αν και τα δύο τελευταία δεν θα υφίστανται πλέον ως ανθρώπινη συνήθεια! Μα, δεν υφίσταται και η ελευθερία ως έννοια, όταν κάνεις ελιγμούς για να την ανακτήσεις. Η ελευθερία ανακτάται με την χρήση των όπλων κι όχι με την χρήση της «πολιτικής» επιστήμης που είναι κάτι πρόσκαιρο για να παίρνει αναβολή ή ισχύ εκ παραδρομής. Δείχνουν κάτι βίντεο από την Κίνα και την Αυστραλία περί απομόνωσης των ανεμβολίαστων κατοίκων σε ειδικούς χώρους ή στα σπίτια, ώστε ο τρόμος από τον φόβο που σπέρνουν να σας ποτίσει για να προσκυνήσετε στις ουρές του συσσιτίου κάποιας άλλης προμελετημένης «κρίσης» τροφίμων μέχρι να σας γονατίσουν. Αφού μόνον έτσι μπορούν να ελέγξουν τις κινήσεις σας –υποδεικνύοντάς τες στην υπόφυση του εγκεφάλου ως αποδοχή πριν την εφαρμογή τους!

Όχι, δεν είναι οι πιστοί του σατανά ανθρωπόμορφοι, όπως θέλουν να ισχυρίζονται μετά το μεγάλο κακό που συμβαίνει για μία ακόμη παραχάραξη της ιστορίας μέσα στις τόσες άλλες των αιώνων. Κοπρόψυχοι είναι επειδή σού πήραν το προσωπείο του φθαρτού σώματος για να καλύψουν την έρημη αψυχία τους με το υποτιθέμενο «κάλλος», που υπακούει στους νόμους του αρχέγονου «καλού κ’ αγαθού», μόνο που οι έννοιες κι αυτών των λέξεων αντιστράφηκαν και το «χθες» δεν γίνεται «σήμερα» στον κόσμο του καθημερινού ονείρου. Δείτε τις προτάσεις της απάνθρωπης κι αφύσικης «μόδας» τους, και θα κατανοήσετε τί εννοώ.

Η «ψυχή» όμως προϋποθέτει «νου» κι ο νους είναι το πρωταρχικό στοιχείο που σε μεταφέρει στον κόσμο του φωτός διατηρώντας την ψυχή σου ανέπαφη. Όπλα του η «λογική» και το «ένστικτο». Η λογική ταιριάζει στους ανθρώπους που την αποκτούν μέσα από το περιβάλλον της οικογενείας που αλλοίωσαν δυστυχώς και εξαφανίζουν συντόμως, όσο και την επαφή τους με την φύση που σύντομα θα σου απαγορεύσουν την προσέγγισή της για «περιβαλλοντικούς λόγους», αφού με τα chemtrails αλλοιώνουν το κλίμα της Γης για να δουλέψει το σενάριο της «κλιματικής αλλαγής» τους. Δυστυχώς η λογική ρυθμίζεται ανώμαλα και με τον ρόλο της εκπαίδευσης για να λανθάνει ως κριτήριο ακριβείας στην πορεία. Το ένστικτο απαντά στους μη μορφωμένους, όσο και στα ζώα που δεν έχουν την ευκαιρία να πάνε στο σχολείο επειδή δεν σκέφτονται, αλλά και δεν μιλάνε, και πόσο αλήθεια τυχερά είναι σε αντίθεση με τον άνθρωπο. Αφού αντιλαμβάνονται τον φόβο δίχως τρόμο μέσα από το περιβάλλον τους με την διδαχή της μάνας, και δεν υποκύπτουν στις απειλές κανενός, αφού τρέχουν να σωθούν μέχρι να σκοτωθούν ή να γλυτώσουν από τον νόμο της φύσης, για να επιβιώσει κάποιο άλλο ζώο. Ο άνθρωπος όσο και να τρέξει είναι παγιδευμένος να χάσει την ψυχή του εκ προοιμίου μέχρι να διδαχτεί την γνώση και αν και πώς. Κι όλα αυτά (θα) συμβαίνουν επειδή διδάσκεται να πιστεύει στο ψέμα που του σερβίρουν, ώστε ν’ αρνείται την αλήθεια που είναι κατάκτηση των ολίγων και αγνώστων.

Δυστυχώς σήμερα η μητέρα «μάνα» έγινε δούλα του δημοσίου, της καθημερινής εύρεσης εργασίας, της ατίμωσης των συνεπειών των νόμων, και της πλήρους κάλυψής της από τα δημόσια διδασκαλεία που δεν δίδουν, αλλά ασκούν παιδεία με ψυχολογική βία μέσα από το αφύσικο περιβάλλον συν τον τρόπο εκμάθησης της (α)σεξουαλικής (α)διαπαιδαγώγησης, για να μην έχουν τα παιδιά της «ταυτότητα» ως αυτεξούσια. Και με την πρόσφατη νομοθετική πολιτειακή παρέμβαση δήθεν λόγω προστασίας της σε καιρούς απολύτου ..δημοκρατίας, αφού ο όρος «γυναικοκτονία» όντως την σκοτώνει ως ευάλωτη όταν επέζησε σε εποχές απολύτου βαρβαρότητας και κράτησε την ταυτότητά της σε χαλεπούς χρόνους, πλέον βαλσαμώνεται για να μην ξεπεράσει ποτέ το εμπόδιο που της βάζουν, και αντικαθίσταται από την τεχνητή μήτρα, για να χάσει επιτέλους την εξουσία της που δεν κατάλαβε ότι είχε λόγω δήθεν προόδου ανεξαρτησίας της στο καθημερινό Τίποτα. Το ίδιο συμβαίνει και στα παιδιά που θα έχουν εξουσία για να χρησιμοποιούνται στα χρηστά έθιμα της κοινωνίας ως «ανεπτυγμένες» δυνάμεις δήθεν σεβασμού «ισονομίας», αντί παιδοφιλίας ή ορθότερα παιδεραστίας. Όποια θετική έννοια προσδίδεται ως πληρεξούσια νομοθετικά σε κάτι, είναι ακριβώς για να καλύπτει το πρώην παράνομο και να καθίσταται ακαταδίωκτο το τελεσθέν έγκλημα λόγω «αναγνώρισης»! Ένα είναι το αποτέλεσμα, πώς τα φύλα και ο άνθρωπος ως έννοια λόγω αυτών των πλαστών προνομίων χάνουν την πρότερη υπόστασή τους, και γίνονται υπηρέτες μη ακολουθώντας τους νόμους της φύσης, αφού εκεί που οδηγούν την ανθρωπότητα φύση δεν υφίσταται.

:

Συνέλλην(ιδ)ες, κρατήστε την υπερηφάνεια σας και μην τρομοκρατείστε. Προσευχηθείτε στον Θεό να σας πάρει κοντά του, αφού δεν μπορείτε να οργανωθείτε ομαδικά. Εξετάσεις περνάμε όλοι μας, κι από εδώ εάν αποτύχουμε ζούμε σε άλλα σύμπαντα στο ατέλειωτο αντικατοπτρισμό της υγρής σκιάς (της φυσαλίδας) του ονείρου μέσα στο (υγρό) Όνειρο από το ίδιο μας το είδωλο και ξανά και ξανά που απεικονίζονται μέσα από τον ίδιο καθρέπτη πλαισιωμένα με την τέταρτη διάσταση του χρόνου. Πράξτε κατά συνείδηση και όχι με το συμφέρον. Μην ακούτε την «πλειοψηφία» που είναι σχετική λόγω τεχνητής υπερμεγέθυνσης, παρά τους λίγους υγιώς σκεπτόμενους, γιατί δυστυχώς ή ευτυχώς αυτό συμβαίνει πλέον στην κοινωνία των ψευδών και δήθεν επιφανών ανθρώπων, που είναι επίπλαστοι, αφού βλέπετε πώς ανήκουν σε μία άλλη κρυφή κάστα ανθρώπων, που καμία δεν έχουν σχέση με το περιβάλλον που ζουν. Μιας και τα έχουν βρει όλα έτοιμα δίχως να τα αξίζουν αθετώντας την αλήθεια που φανέρωναν πριν πάρουν το αξίωμα για να διασπείρουν πλέον το ψέμα ως εφαρμόσιμη πολιτική πρακτική. Παραγγελίες εκτελούν, αφού δεν είναι φυσιολογικοί εκεί πάνω που βρίσκονται, όπως εσείς που τους κοιτάτε από κάτω που δεν έχετε ισχύ –εσείς όταν προσεύχεστε στον Θεό, αυτοί ορκίζονται στον σατανά τους που τους κινεί με τα δαιμόνια του.

Η δικαιοσύνη θα λάμψει και πάλι ως λύση εξ ουρανού, όπως εξ άλλου ανέκαθεν συνέβαινε, όταν έρθει στους ανθρώπους που σέβονται (και) την (ανθρώπινη) φύση (τους) που είναι και το μέγα σχολείο της ζωής, κι όχι η παγίδα του κακέκτυπου αυτής της κοινωνίας που διέπεται απ’ τους σατανιστές, για να μας καταχωρούν μέσω των ιδεολογιών και θρησκειών σε κατηγορίες, κάστες ή δούλους και σκλάβους.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις