Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Α.Λουκασένκο: «Έκαναν τον κορωνοϊό εργαλείο παγκόσμιου ελέγχου – Νομίζετε ότι θα τον αφήσουν έτσι εύκολα;»


 Νέα πυρά από τον πρόεδρο της Λευκορωσίας, μέσα  σε λιγο διάστημα,  κατά όσων απεργάζονται σχέδια υποδούλωσης με αφορμή τον κορωνοϊό εξαπέλυσε ο Αλεξάντερ Λουκασένκο κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου παραχώρησε σε εκατοντάδες  δημοσιογράφους στο Μινσκ.

“O COVID-19 έγινε ένα εργαλείο ελέγχου! Ευνόησε τους δισεκατομμυριούχους, το Φόρουμ στο Νταβός, τις Big Pharma" είπε ο πρόεδρος της Λευκορωσίας για να συνεχίσει:

«Διέταξαν τους λαούς  να ”μείνουν σπίτι”, αντικατέστησαν την πραγματικότητα με μια άλλη, εικονική και σας χαπάκωσαν. Και πιστεύετε πως αυτή η μαφία θα εγκαταλείψει τα τρις κέρδη;» αναρωτήθηκε.

Μιλώντας ενώπιον εκατοντάδων δημοσιογράφων ο Λουκασένκο είπε:

“O κορωναιός έγινε τώρα ένα εργαλείο παγκόσμιου ελέγχου. Εδώ και 2 χρόνια πρόβλεψα ότι θα φθάναμε εδώ. O COVID ευνόησε τους δισεκατομμυριούχους όλου του κόσμου των οποίων ο πλούτος αυξήθηκε σε τεράστια επίπεδα.

Η ψαλίδα ανάμεσα στους πιο πλούσιους και τους φτωχούς, ακόμη και τη μεσαία τάξη  άνοιξε ακόμη περισσότερο. Οι πλούσιοι έγιναν πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι. Το Φόρουμ του Νταβός, οι βιομηχανίες πληροφορικής και οι φαρμακοβιομηχανίες αποκόμισαν τα περισσότερα κέρδη. Kαι είναι προς το παρόν διασυνδεδεμένες."

Και ο πρόεδρος της Λευκορωσίας κατέληξε:

«Με άλλα λόγια διέταξαν το λαό να μείνει σπίτι, σας έδωσαν μηχανήματα, αντικατέστησαν την πραγματικότητα με μια εικονική πραγματικότητα και σας υποκίνησαν να χαπακωθείτε. Και τώρα πιστεύετε πως αυτή η μαφία θα εγκαταλείψει τα τρισεκατομμύρια της αυτά σε κέρδη;»

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις