Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Μαρία Αλιφέρη: «Δεν έχω εμβολιαστεί – Είναι δικαίωμά μου»

 


Στον δρόμο του Στέφανου Τσιτσιπά και η γνωστή και δημοφιλής ηθοποιός Μαρία Αλιφέρη.

Η άλλοτε παρουσιάστρια τόσο γνωστών τηλεπαιχνιδιών όπως τα Τετράγωνα των Αστέρων, το Κάνε ότι Κάνω αλλά και πολύ γνωστών τηλεοπτικών σήριαλ με τελευταία τη συμμετοχή της ως γκεστ σταρ στο Ερωτας με διαφορά στο Σταρ δεν μάσησε τα λόγια της σε ότι αφορά τον εμβολιασμό για τον κορωνοϊό.    

Η Μαρία Αλιφέρη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και είπε μεταξύ άλλων: «Δεν έχω εμβολιαστεί. Είναι επιλογή μου, έχω επιφυλάξεις.

Αυτό που παρατηρείται, οι μισοί γιατροί εναντίον των άλλων μισών, οι μισοί νομικοί εναντίον των άλλων νομικών, οι μισοί ιερείς εναντίον των άλλων μισών κλπ. Όλο αυτό με κάνει επιφυλακτική και με στεναχωρεί ιδιαίτερα. Η ευκολία με την οποία ο Έλληνας “γλιστράει” στο διχασμό. Θέλεις εμβολιάζεσαι, δεν θέλεις δεν εμβολιάζεσαι. Απλά και ξεκάθαρα.

Όλα τα άλλα δεν έχω καταλάβει γιατί γίνονται. Όσον αφορά την πανδημία, όχι δεν τη φοβήθηκα. Είμαι τελείως ουδέτερη.

Είμαι εναντίον σε όλο αυτό το κλίμα φόβου και γενικώς σε ότι επιβάλλεται, σε ότι εκφοβίζει, σε ότι απειλεί, έχω πάντα έναν τρόπο να τα αντιμετωπίζω ήρεμα και αποστασιοποιημένα. Ασφαλώς υπάρχει ιός, ασφαλώς υπάρχει κίνδυνος αλλά μέχρι εκεί. Ο φόβος, ο πανικός και οι υπερβολές είναι εκ του πονηρού».

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις