Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Το 96% με Όμικρον ειναι εμβολιασμένοι λένε στην Γαλλία - Δεν έχουν νόημα τα μέτρα


 Σύμφωνα με τον Philippe Murer που διδάσκει οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Panthéon-Sorbonne  και αρθρογραφεί τακτικά σε La Tribune, στο εβδομαδιαίο Marianne και στο site d’information en ligne Atlantico, το 96% όσων μολύνθηκαν με Όμικρον στην Γαλλία ήταν εμβολιασμένοι!

Τι ακούμε στην Ελλάδα από τους τηλέ-ειδικούς;; Πως μόνο οι ανεμβολίαστοι νοσηλεύονται στις ΜΕΘ με Όμικρον! Ποιος λέει ψέματα;;;

O Philippe Murer αναφέρει:

«Μεταξύ των ατόμων που κόλλησαν την Όμικρον, στην πραγματικότητα το 4% είναι ανεμβολίαστοι και το 96% εμβολιασμένοι… Αυτό σημαίνει πως στην πραγματικότητα οι εμβολιασμένοι δεν είναι προστατευμένοι!!! Η αποτελεσματικότητα του εμβολιασμού είναι αρνητική για τη λοίμωξη από covid!

Συνεπώς, δεν υπάρχει λογική συλλογικής προστασίας αφού οι εμβολιασμένοι έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα απ’ τους ανεμβολίαστους να την κολλήσουν… Ακόμη και οι εμβολιασμένοι με 3 δόσεις!!!!».

Ωστόσο, οι δικοί μας τηλε «ειδικοί» όπως ο Θ.Βασιλακόπουλος από το τηλεοπτικό τους στασίδι επιμένουν ότι η Όμικρον παραλλαγή θερίζει τους ανεμβολίαστους...

Δείτε το βίντεο:


Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις