Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Επιχείρηση αλλαγής ατζέντας από το Μαξίμου: Άρει τα μέτρα σε εστίαση και γήπεδα για να γλυτώσει το λιντσάρισμα

 


Μετά την καταστροφή που υπέστη η χώρα λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα» και της ανικανότητας της κυβέρνησης, το Μαξίμου θέλει να προσφέρει «άρτο και θεάματα» στους πολίτες, ώστε να γλυτώσει το λιντσάρισμα.

Έτσι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη σημερινή συνεδρίαση των «ειδικών» θα αποφασιστεί η μερικά άρση των μέτρων που ισχύουν για την εστίαση και τα γήπεδα. 

Έστειλαν στελέχη του ΠΝ για να φτυαρίσουν το χιόνι στην Αττική Οδό

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες η επιτροπή των «ειδικών» θα εξετάσει και πιθανότατα θα εισηγηθεί άρση του ωραρίου στην εστίαση, επιστροφή της μουσικής αλλά μόνο για καθήμενους, δηλαδή παράταση της απαγόρευσης ορθίων και ενδεχομένως αύξηση της χωρητικότητας στις κερκίδες των γηπέδων στο 50%.

Σε κάθε περίπτωση οι αποφάσεις θα ληφθούν το μεσημέρι και θα γίνει η εισήγηση στην κυβέρνηση, ενώ ακολούθως αναμένεται και η σχετική επίσημη ενημέρωση, ίσως το απόγευμα.

Νωρίτερα, τόσο ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, όσο και ο ΓΓ Πρωτοβάθμιας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, όταν ρωτήθηκαν σχετικά, αρνήθηκαν να απαντήσουν λέγοντας ότι η απόφαση είναι των ειδικών οι οποίοι και εκτιμώντας τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας, θα λάβουν τις αποφάσεις τους.

Φυσικά αυτό που έχει σημασία να αναφέρουμε είναι ότι οι πληροφορίες ανέφεραν ότι οι «ειδικοί» είχαν αποφασίσει για παράταση των υφιστάμενων μέτρων, παρόλα αυτά οι πρόσφατες εξελίξεις με την κακοκαιρία «Ελπίδα» οδήγησαν την κυβέρνηση στο να δώσει εντολή για άρση τους. 

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις