Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

Νεαρός σε ζωντανή μετάδοση: «Κάντε καμιά δημοσιογραφία της προκοπής - Και μετά λέτε για το σύνθημα για τον Κ.Μητσοτάκη»


 Ένας νεαρός που περίμενε στην ουρά για rapid test παρενέβη κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου και άσκησε σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση. 

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ημέρες νωρίτερα, ο ίδιος παρουσιαστής έκοψε την σύνδεση με εξωτερικό συνεργείο, όταν πολίτης έξω από φαρμακείο φώναξε υβριστικό σύνθημα για τον πρωθυπουργό.

Ωστόσο, σήμερα, ο νεαρός πλησίασε τη δημοσιογράφο, και εξαπέλυσε σφοδρή κριτική προς την κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας λέγοντας ότι σπαταλά χρήματα σε επικοινωνιακά τεχνάσματα και όχι στην ουσία που είναι η στήριξη του ΕΣΥ με προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών.

«Πείτε ότι υπάρχουν ελλείψεις προσωπικού, ελλείψεις στα νοσοκομεία. Πείτε για τον κ. Γεωργιάδη που έχει απολύσει τόσους εργαζομένους, πείτε ότι δεν θέλουμε τόσα περιπολικά και αστυνομίες, θέλουμε γιατρούς και δεν υπάρχουν!» είπε ο νέος στην κάμερα και πρόσθεσε: «Περιμένω πάρα πολλή ώρα και είναι ντροπή και τα μοριακά τεστ είναι πανάκριβα! Πείτε τα αυτά, κάντε καμιά δημοσιογραφία της προκοπής και μη λέτε ό,τι να ναι! Και μετά λέτε γιατί λένε Μητσοτάκη και τα λοιπά…» (σ.σ. εννοούσε το γνωστό σύνθημα κατά του πρωθυπουργού) «Τα κόβετε αυτά! Όταν υπάρχουν επιχειρήματα, αυτά τα λέτε; Είναι ντροπή! Κάνουν φιέστες με τους μεγάλους περίδρομους και τον Σάκη Ρουβά… ένα σωρό λεφτά» τόνισε απηυδισμένος ο πολίτης.

«Υπάρχουν τρομερές ελλείψεις προσωπικού στον νοσοκομειακό τομέα, έχουν γίνει πάρα πολλές απολύσεις τα τελευταία χρόνια, η χρηματοδότηση είναι ελλιπέστατη και πάει σε ένα σωρό βλακείες. Σε περισσότερους αστυνομικούς, σε οχήματα άχρηστα, σε ένα σωρό φωτάκια και λαμπιόνια, σε μάσκες που δεν κάνουν για πουθενά και υπάρχουν ένα σωρό θέματα που η κυβέρνηση δεν ασχολείται. Ασχολείται με φανφάρες δεξιά και αριστερά και όχι στην ουσία», κατήγγειλε στον αέρα.


Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις