Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Σουηδία: «Όχι στον εμβολιασμό των παιδιών 5-11 ετών για COVID-19 - Οι κίνδυνοι υπερβαίνουν τα οφέλη»!


Η Σουηδία αποφάσισε να μην προχωρήσει τα  εμβόλια κατά του COVID σε παιδιά ηλικίας 5-11 ετών. Αυτό ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη η υπουργός Υγείας, υποστηρίζοντας ότι τα οφέλη δεν υπερτερούν των κινδύνων.

«Με τη γνώση που έχουμε σήμερα, με χαμηλό κίνδυνο για σοβαρή ασθένεια για τα παιδιά, δεν βλέπουμε κανένα σαφές όφελος από τον εμβολιασμό τους», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου η υπουγργός Υγείας, Britta Bjorkholm.

Πρόσθεσε ότι η απόφαση θα μπορούσε να επανεξεταστεί εάν αλλάξει η έρευνα ή εάν μια νέα παραλλαγή άλλαζε την πανδημία. Τα παιδιά σε ομάδες υψηλού κινδύνου μπορούν ήδη να κάνουν το εμβόλιο.

Την ίδια ώρα στις ΗΠΑ σχεδόν το 25% των παιδιών ηλικίας 5-11 ετών, κάπου 8 εκατομμύρια παιδιά έχουν λάβει τουλάχιστον μια δόση από το mRNA εμβόλιο της. Pfizer. Υπενθυμίζουμε ότι ο διάσημος και βραβευμένος με Νόμπελ ιολόγος Λυκ Μοντανιέ σε πρόσφατη ομιλία του σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Μιλάνο είχε χαρακτηρίσει τον εμβολιασμό των παιδών ως έγκλημα. 

Να θυμίσουμε επίσης ότι στην «Ελλάδα» αβασάνιστα οι «ειδικοί» προτείνουν εμβολιασμό των παιδιών αγνοώντας όλες εκείνες τις μελέτες που αποδεικνύουν πως τα παιδιά στην πραγματικότητα δεν κινδυνεύουν καθόλου από την COVID-19.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις