Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

OTAN EKANEΣ το εμβολιο σε υποχρεωσε κανεις; OXI!


Nikolaos Gonos

Οταν εκανες το εμβολιο  σε υποχρεωσε κανεις; ΟΧΙ! 

Τωρα εισαι ενας στατιστικος "δημοκρατικος" αριθμος , ενα οπλο που χρησιμοποιει η μηχανη του κιμα που μας ελεγχει ολους , τωρα μιλουν για υποχρεωτικοτητα σε ολους , τωρα νοιωθεις οτι εχεις βαλει το λιθαρακι σου στο να στερηθει η "δημοκρατια" στον υπολοιπο κοσμο; ... Οταν μαθεις οτι δεν υπηρχε και κανενας πραγματικος λογος να το κανεις; ..Εσυ το πουλας ως ηθικη σου υποχρεωση αλλα εγω θα πληρωσω με την ζωη μου τον φοβο σου !

Με τα ψεματα κανεις δεν πηγε μπροστα στην ζωη , εισαι σιγουρος οτι δεν επελεξες το ψεμα για να συνεχισεις; Γνωριζεις οτι οι ψευτες ειναι συνηθως οι δειλοι; .. 

Αν συνεχιζει το κοπαδι να ειναι δειλο ο τσοπανης συνεχιζει το σχεδιο του , θα συνεχισετε να ειστε ολοι δειλοι για το αυριο; .. 

Θα κρυφθειτε πισω απο το φοβο σας λεγοντας το ασπρο μαυρο μια ζωη; Θα συνεχισετε να μιλατε για την αναγκη του κοινου καλου και την προστασια του ;..Οταν μαθεις οτι οι θανατοι των εμβολιων θα εχουν ξεπερασει τους θανατους του κοβιντ απο και με ..;; Οταν μαθεις οτι ολο ηταν ενα παγκοσμιο σχεδιο υποταγης και σκλαβιας ;;..

Θα συνεχιζεις να ζεις ακομα δειλος και προσκυνημενος ;.. Θα εισαι στο πατωμα στα ποδια κληρονομων ;...αδουλευτων φλωρον , μαρουλιων θερμοκηπιου ;.. Αυτοι σε νικησαν ;; Τοσο δειλος; .. 

Μην μου μιλας οταν με βλεπεις στο δρομο ..δεν θελω να ακουω τον φοβο σου αλλο πια !

Οσο για την υποχρεωτικοτητα οσοι εχετε ακομα μνημη και ψυχη γραψτε τους στα αρχιδια σας ..ποτε δεν θα τα καταφερουν να παρουν αυτο που θελουν απο την αρχη ..!

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις