Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Σείεται ακόμα και η Σουηδία των σχεδόν μηδενικών απαγορεύσεων από τις αντιδράσεις και τις διαδηλώσεις κατά Covid Pass!


 Η Σουηδία των σχετικά ελάχιστον περιορισμών και απαγορεύσεων, όχι μόνο σήμερα που ανακοίνωσε την κατάργησή τους, αλλά από το 2020 όταν εμφανίστηκε ο Covid-19 σείεται από τις διαδηλώσεις χιλιάδων πολιτών κατά των όποιων περιορισμών των ελευθεριών τους,

Σήμερα 20.000 πολίτες στην Στοκχόλμη και 5.000 στο το Γκέτεμποργκ βγήκαν στους δρόμους και διαδήλωσαν κατά των πιστοποιητικών εμβολιασμού (υπενθυμίζεται ότι το ολοκληρωτικού τύπου μέτρο το είχε προτείνει ο Κ.Μητσοτάκης ή καλύτερα είχε βάλει τον Κ.Μητσοτάκη το Βερολίνο να το προτείνει για να έχει η Γερμανία που το υιοθέτησε αμέσως «καθαρά χέρια»).

Το κίνημα Frihetsrörelsen (στα αγγλικά: κίνημα ελευθερίας), σαρώνει όλη τη χώρα και πλέον η σουηδική κυβέρνηση απλά αναμένει να καταργηθούν την άλλη εβδομάδα, όπως ανακοίνωσε, όλοι οι σημαντικοί περιορισμοί για να αναχαιτιστεί η αντίδραση των πολιτών. 

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο Norrmalmstorg της Στοκχόλμης για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους και στη συνέχεια προχώρησαν προς το Sergels torg. Οι διαδηλωτές φώναζαν «Ja till frihet, nej till vaccinpass» («Ναι στην ελευθερία, όχι στο πάσο του εμβολιασμού»). Όπως ανακοίνωσε ο Fahlström το απόγευμα, η διαδήλωση ήταν σε μεγάλο βαθμό ειρηνική, μέχρι στιγμής δεν έχει σημειωθεί αναταραχή.




Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις