Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

video απο τους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ" «Βάλλεται» από παντού η κυβέρνηση: Στη Θεσσαλονίκη αστυνομικοί διαμαρτυρήθηκαν μαζί με πολίτες κατά της υποχρεωτικότητας

 


Προβληματισμό στο Μαξίμου προκάλεσε η χθεσινή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών.

Ο λόγος δεν ήταν τόσο η μαζική παρουσία του κόσμου, αλλά η στάση που ακολούθησαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, οι οποίοι για πρώτη φορά στάθηκαν στο πλευρό των διαδηλωτών. 

Το μεσημέρι της Κυριακής χιλιάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν στον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης, παρά την βροχή, και στη συνέχεια ακολούθησε πορεία. Καθ' όλη τη διάρκεια της πορείας την συγκέντρωση την ακολουθούσαν -όπως πάντα- άνδρες των ΜΑΤ. 

Όμως αυτή τη φορά οι αστυνομικοί είχαν ανάποδα τις ασπίδες τους (όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία) σε ένδειξη διαμαρτυρίας, ενώ όλη η πορεία ήταν ειρηνική, με τους πολίτες να φωνάζουν συνθήματα κατά του πρωθυπουργού, της κυβέρνησης και της υγειονομικής χούντας.

Μάλιστα η πορεία σταμάτησε για λίγη ώρα έξω από την πρεσβεία της Σερβίας, με τους διαδηλωτές να φωνάζουν συνθήματα υπέρ του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Στην πορεία συμμετείχαν και ανεμβολίαστοι υγειονομικοί σε αναστολή εργασίας από την Πανελλήνια Ομάδα Επαγγελματιών Υγείας, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού.

 

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις