Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη σουίτα που έγινε το πάρτι

 


Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη. Ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη σουίτα που έγινε το πάρτι της Πρωτοχρονιάς φέρνει στο φως της δημοσιότητας του Mega.

Είναι οι πρώτες εικόνες μέσα από την σουίτα «401» του πολυτελούς ξενοδοχείου, όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός. Άφθονο αλκοόλ, μπουκάλια βότκα, δυνατή μουσική από το ηχείο που παίζει ελληνική μουσική. Το γλέντι έχει ανάψει.

Στο βίντεο ακούγονται γέλια και φωνές. Στη σουίτα βρίσκεται και η Γεωργία Μπίκα που δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθούσε εκείνο το βράδυ.

Δυσαρέσκεια του δικηγόρου της 24χρονης για την καθυστέρηση των τοξικολογικών – “Κάτι δεν πάει καλά”

Τη δυσαρέσκεια της πλευράς της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα για την καθυστέρηση των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε, μετά την καταγγελία για τον ομαδικό βιασμό της, εξέφρασε δημόσια ο δικηγόρος της νεαρής γυναίκας. Σε δηλώσεις που έκανε ο Θανάσης Ζιώγας, μετά την ολοκλήρωση της συμπληρωματικής κατάθεσης της 24χρονης στην 4η ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, σημείωσε πως “εδώ κάτι δεν πάει καλά. Κάτι καθυστερεί”, ενώ υπογράμμισε ότι τέθηκε το ζήτημα στην ανακρίτρια η οποία “δεσμεύτηκε ότι θα πιέσει και προς αυτήν την κατεύθυνση”.

Αναφερόμενος στη συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε σήμερα η 24χρονη, ο δικηγόρος της τόνισε ότι η νεαρή γυναίκα κατέθεσε με κάθε λεπτομέρεια όλα αυτά που συνέβησαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ενώ παράλληλα παρουσίασε την απομαγνητοφώνηση τηλεφωνικών συνομιλιών καθώς και τα μηνύματα που αντάλλαξε το μοιραίο βράδυ με εμπλεκόμενα άτομα.

“Η Γεωργία εμφανίστηκε για ακόμη μία φορά με θάρρος μπροστά στην ανακρίτρια, κι επιβεβαίωσε όσα κτηνώδη βίωσε μέσα στη σουίτα, την ημέρα της Πρωτοχρονιάς. Τα είπε με θάρρος, με το πρόσωπό της «ξεσκέπαστο» και με το κεφάλι της ψηλά”, τόνισε ο Θανάσης Ζιώγας ενώ σε άλλο σημείο υπογράμμισε ότι η 24χρονη βγήκε με το πρόσωπο “ανοικτό” και έδωσε τη δυνατότητα να την κρίνει όλος ο κόσμος… “Το μέτωπο, το πρόσωπο είναι το σπαθί του ανθρώπου”, σημείωσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα συμπληρωματικά στοιχεία που δόθηκαν στη σημερινή κατάθεση στα χέρια της ανακρίτριας, επιβεβαιώνουν τα όσα ισχυρίστηκε η 24χρονη στις προηγούμενες καταθέσεις της. “Φέραμε εκτυπωμένα μηνύματα και τηλεφωνικές κλήσεις που επιβεβαιώνουν τις κινήσεις της, ότι κατέβηκε, ξαναγύρισε κπλ. Όλα αυτά είναι ένα στοιχείο ότι η Γεωργία δεν έχει αντιφάσεις σε αυτά τα οποία είπε και οι καταθέσεις της όλες, κρίνονται ειλικρινείς, κατά την άποψή μας”, είπε.

Δυσαρέσκεια για την καθυστέρηση των τοξικολογικών εξετάσεων

Ο δικηγόρος της 24χρονης αναφέρθηκε στη συνέχεια στην καθυστέρηση των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων, που παίζουν καθοριστικό ρόλο. “Οι Αρχές που διενεργούν εξετάσεις για τα αποτελέσματα που αναμένουμε, είχα την ενημέρωση ότι μέχρι τέλος της εβδομάδας, που είναι σήμερα, θα έχουμε νέα σχετικά με τις λοιπές εξετάσεις… Εμπιστευόμαστε τις Αρχές, αλλά όμως εδώ κάτι δεν πάει καλά. Κάτι καθυστερεί. Πιστεύω ότι η οποία καθυστέρηση θα επιβεβαιώσει όλα αυτά που λέει η κλινική εξέταση. Τέθηκε στην ανάκριση και δεσμεύτηκε η ανακρίτρια ότι θα πιέσει και προς αυτήν την κατεύθυνση”, είπε ο Θανάσης Ζιώγας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, όλη η Ελλάδα περιμένει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, ώστε “να ανοίξει πιο γρήγορα ο δρόμος για τη μεταβολή της κατηγορίας και οι ένοχοι να οδηγηθούν γρήγορα στη φυλακή”.

Ερωτηθείς γιατί δεν έγιναν εξετάσεις αίματος, ο κ. Ζιώγας υπογράμμισε πως κατά την άποψή του θα έπρεπε να ληφθεί αίμα, κάτι το οποίο δεν συνέβη. “Θα μπορούσαν να γίνουν καλύτερα αυτά, αλλά θα τα δούμε στην πορεία. Πιστεύω πως δεν θα «βλάψουν» τα αποτελέσματα που αναμένεται να επιβεβαιώσουν την ιατροδικαστική έκθεση”, είπε ενώ υπογράμμισε ότι τα ούρα ελήφθησαν την ίδια ημέρα.


Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις