Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Βούλα: Βίντεο ντοκουμέντο από το επεισόδιο με πυροβολισμούς

 


Βίντεο ντοκουμέντο από το αιματηρό επεισόδιο με τους πυροβολισμούς έξω από φούρνο στη Βούλα έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο καταγράφονται οι πρώτες στιγμές αμέσως μετά τη συμπλοκή μεταξύ των ατόμων έξω από το μαγαζί στην οδό Ερμού 5. Περαστικοί που έτυχε να βρεθούν στο σημείο έντρομοι έτρεξαν μακριά. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι εργαζόμενες στον φούρνο κρύφτηκαν στο υπόγειο του φούρνου. Το σοκαριστικό είναι πως στο σημείο ήταν και τουλάχιστον δύο παιδιά. Όπως μετέδωσε το MEGA, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ένας από τους δράστες είπε στα παιδιά «Εσάς δεν θα σας πειράξουμε».

Σύμφωνα με την εικόνα που έχουν σχηματίσει οι αστυνομικοί γύρω στις 17.30 δύο άτομα αποβιβάστηκαν από ένα κίτρινο αυτοκίνητο και συνεπλάκησαν με άτομα που ήταν στον φούρνο.

Έχουν τραυματιστεί τρεις άνδρες αλλοδαποί, ένας εκ των οποίων βρίσκεται στο χειρουργείο με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Οι άλλοι δύο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν διαφύγει τον κίνδυνο.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Εκβιαστών με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών. Στο πλαίσιο αυτό θα πάρουν καταθέσεις από τους τραυματίες για να διαπιστωθεί το κίνητρο της επίθεσης.

Σύμφωνα με το MEGA, οι αστυνομικοί εξετάζουν ένα άτομο που έχουν εντοπίσει σε ταξί στη Βουλιαγμένης για να δουν εάν έχει σχέση με το αιματηρό επεισόδιο.


Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις