Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

Υποδέχθηκαν σαν ήρωα τον Λ.Μοντανιέ στην Ιταλία: «Οι ανεμβολίαστοι θα σώσουν την ανθρωπότητα»


 Τεράστιες συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο σε όλη την Ιταλία. Ρώμη, Μιλάνο, Νάπολι, Γένοβα, αλλά και άλλες πόλεις της Ιταλίας χιλιάδες πολίτες διαμαρτυρήθηκαν για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού. 

Η μεγαλύτερη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην Ρώμη και συγκεκριμένα στην Piazza San Giovanni, αλλά και στο Μιλάνο, εκεί που ξεχώρισε ο λόγος του Λυκ Μοντανιέ. 

Ο καθηγητής Ιολογίας και κάτοχος του Νόμπελ Ιατρικής 2008 για την ανακάλυψη του AIDS συγκλόνισε τους πάντες με τον λόγο του, ενώ αξιοσημείωτη ήταν η υποδοχή που του επιφύλασσαν οι Ιταλοί, οι οποίοι τον περίμεναν έξω από το αυτοκίνητο που τον έφερε στη συγκέντρωση. 

«Οι ανεμβολίαστοι θα σώσουν την ανθρωπότητα», φώναξε ο Γάλλος ιολόγος προτού ξεκινήσει την ομιλία του, σύμφωνα με το italy24news.

Μάλιστα όπως βλέπουμε από το παρακάτω βίντεο οι Ιταλοί τον υποδέχθηκαν σαν ήρωα! Οι Ιταλοί φώναζαν ρυθμικά το όνομα του και τον χειροκροτούσαν, ενώ ακούστηκε το σύνθημα «άνθρωποι σαν και εμάς ποτέ δεν παραδίνονται». 

Αυτά είπε ο Λ.Μοντανιέ στο Μιλάνο, στην συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού:

«Αυτό το εμβόλιο δεν προστατεύει καθόλου, είναι αναγνωρισμένο από όλον τον κόσμο στην πραγματικότητα ευνοεί άλλες μολύνσεις. Η ιική πρωτεΐνη που χρησιμοποιήθηκε για το mRNA στο εμβόλιο είναι τοξική για τα κύτταρα. Είναι ένα δηλητήριο. Υπάρχουν πολλοί νεκροί και πολλοί νέοι αθλητικοί τύποι που έχουν καρδιακά προβλήματα λόγω του εμβολίου! Πολλοί νέοι αθλητές έχουν πεθάνει ως αποτέλεσμα του εμβολιασμού τους.  Τα εμβόλια δεν πρέπει να σκοτώνουν αλλά να προστατεύουν. Είναι απόλυτο έγκλημα να δίνουμε αυτά τα εμβόλια σε παιδιά».

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.