Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Φαρσοκωμωδία: Βεβαίωσαν το πρόστιμο των 100 euro σε γυναίκα που δεν είναι εν ζωή, ακόμα και σε εμβολιασμένους με 3 δόσεις!

 


Μπορεί τα βλέμματα όλου του κόσμου να είναι στραμμένα σε όσα διαδραματίζονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην Ουκρανία, στην Ελλάδα συνεχίζονται όμως κανονικά οι ιστορίες τρέλας και παράνοιας.

Με προσωπικό μήνυμα που λαμβάνουν από τον Διοικητή της ΑΑΔΕ, χιλιάδες ανεμβολίαστοι άνω των 60 ετών ενημερώνονται από την εφαρμογή MyAADE ότι τους έχει επιβληθεί πρόστιμο 50 ευρώ, το οποίο θα επαυξάνεται κατά 100 ευρώ κάθε μήνα.

Η ειδοποίηση αφορά τον (μισό) μήνα Ιανουάριο και έχει αναρτηθεί στην κατηγορία Πρόστιμα Covid στην Προσωποποιημένη πληροφόρηση MyAADE. Οι παραβάτες καλούνται να πληρώσουν τα πρώτα 50 ευρώ ως 15 Μαρτίου.

Ωστόσο τις συγκεκριμένες ειδοποιήσεις για πρόστιμα ευρώ έχουν λάβει ακόμα και άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν εμβολιαστεί κανονικά και με τις τρεις δόσεις, ακόμα και άνθρωποι που δεν βρίσκονται εν ζωή!

Την συγκεκριμένη καταγγελία έκανε στην primenews.press o κ. Ευάγγελος Καλαντσόγλου, ανεμβολίαστος συνταξιούχος ο οποίος διαμένει στη Νίκαια της Αττικής.

«Είμαι συνταξιούχος και τις φορολογικές εκκρεμότητες και τις λοιπές υποχρεώσεις των συγγενών μου, τι έχω αναλάβει αποκλειστικά εγώ. Είμαι ανεμβολίαστος και εγώ και η γυναίκα μου, όλοι οι υπόλοιποι έχουν εμβολιαστεί κανονικά και με τις τρεις δόσεις. Από την Πέμπτη λοιπόν συμβαίνουν μερικά παράξενα πράγματα. Ενώ είδα πως βεβαιώθηκε κανονικά το πρόστιμο των 50 ευρώ (ουσιαστικά πέρασαν το ποσό που αντιστοιχεί στον μισό Ιανουάριο) και σε εμένα και στη γυναίκα μου, την Παρασκευή που ξαναμπήκα στην εφαρμογή MyAADE, διαπίστωσα πως η καρτέλα του προστίμου ήταν κενή, δεν υπήρχε το ποσό. Σήμερα όμως (Σάββατο) ξαναμπήκα και είδα ότι το ποσό του προστίμου είχε ξαναεμφανιστεί!», μας είπε ο κ. Καλαντσόγλου.

Τα παράξενα φυσικά, δεν σταματούν εδώ. Έχοντας παραξενευθεί από όλο αυτό, ο κ. Καλαντσόγλου μπήκε και στους λογαριασμούς των εμβολιασμένων συγγενών του για να διαπιστώσει μετά εκπλήξεως πως έχει βεβαιωθεί το πρόστιμο και σε εκείνους!

«Επικοινώνησα μαζί τους και τους ενημέρωσα, στην αρχή γελούσαν και δεν το πίστευαν, στη συνέχεια όμως όταν κατάλαβαν πως μιλάω σοβαρά, άρχισαν να βρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, πράγμα που το βρίσκω λογικό», συμπλήρωσε.

Το μεγαλύτερο σοκ όμως ήρθε όταν διαπίστωσε πως πιστώθηκε το πρόστιμο μέχρι και στην μητέρα του η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από ένα έτος, πολύ πριν δηλαδή ξεκινήσει όλη αυτή η τιμωρητική διαδικασία!

«Από Δευτέρα πρέπει να κινήσουμε τις διαδικασίες για να δούμε αν τελικά μπορέσουμε να βγάλουμε άκρη. Εγώ και η γυναίκα μου θα το πληρώσουμε το πρόστιμο, όμως με αυτούς που έχουμε μπλέξει, φοβάμαι ότι στο τέλος θα μας κυνηγάνε μέχρι και για ανύπαρκτα χρέη πεθαμένων», τόνισε χαρακτηριστικά.

Τελικά απ’ ότι φαίνεται, κάποιοι έχουν αποφασίσει να τιμωρήσουν μέχρι και τους νεκρούς που ΔΕΝ τους ψήφισαν

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις