Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Η κυβέρνηση στέλνει επιπλέον όπλα στο Ζελένσκι για να σκοτώνει Ρώσους: Ακόμα 2 C-130 με ΑΚ-47 για Ουκρανία

 


Άλλα δύο ελληνικά C-130 αναχώρησαν σήμερα από το αεροδρόμιο της Ελευσίνας για την Πολωνία μεταφέροντας τυφέκια εφόδου ΑΚ-47 τα οποία θα σταλθούν στην Ουκρανία.

Τα δύο C-130 θα προσγειωθούν σε ένα αεροδρόμιο της Πολωνίας το οποίο απέχει από τα ουκρανικά σύνορα 80 με 100 χιλιόμετρα.

Τα ΑΚ-47 θα χρησιμοποιηθούν από τις παραστρατιωτικές μονάδες του Βολόντιμιρ Ζελένσκι για να σκοτώνουν Ρώσους στρατιώτες.

Παραστρατιωτικές μονάδες που ήδη αποτελούνται από αποφυλακισμένους εγκληματίες, στους οποίους δόθηκε χάρη με την προϋπόθεση να πολεμήσουν κατά των Ρώσων.

Είναι άλλη μία εχθρική ενέργεια της ελληνικής κυβέρνησης κατά της Ρωσίας, που φυσικά στο μέλλον θα το θυμηθεί.

Ο Β. Ζελένσκι ανακοίνωσε το πρωί την απελευθέρωση όλων των φυλακισμένων Ουκρανών με εμπειρία μάχης για την υπεράσπιση της Ουκρανίας.

«Όποιος μπορεί να συμμετάσχει στον αγώνα κατά του κατακτητή πρέπει να το κάνει. Έχει ληφθεί μια απόφαση που δεν είναι ηθικά εύκολη, αλλά χρήσιμη από άποψη άμυνας.

Στο πλαίσιο του στρατιωτικού νόμου, οι μαχητές, οι συμμετέχοντες με ρεαλιστική εμπειρία μάχης θα απελευθερωθούν από την κράτηση και θα είναι σε θέση να αναπληρώσουν τα πιο καυτά σημεία του πολέμου.

Σε μερικούς ακόμη ανθρώπους, συμμετέχοντες στην ATO, θα αρθούν όλες οι κυρώσεις. Το κλειδί τώρα είναι η άμυνα».


Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις