Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Κυψέλη: Ξεσπά ο παππούς του 7χρονου – «EYXOMAI H KOPH MOY OTAN πεθάνει να μην τη βάλουν σε εργαλειοθήκη» (Video)

 


Ξεσπά ο παππούς του 7χρονου Ανδρέα στην Κυψέλη, ο οποίος όπως είπε δεν γνώριζε για το τι συνέβαινε στο σπίτι του μικρού παιδιού.

Ο πατέρας της 29χρονης που κατηγορείται για την συμμετοχή στη δολοφονία του παιδιού της αποκάλυψε ότι δεν είχε καμία επαφή με τα παιδιά και με την κόρη του.

Επιπλέον, τόνισε ότι θέλει όταν τελειώσει η διαδικασία να πάρει τα οστά του εγγονού και να τα θάψει, ενώ στέλνει και μήνυμα στην κόρη του.

«Λυπάμαι για το παιδάκι, λυπάμαι για το αγγελούδι» υπογράμμισε μιλώντας στον Alpha, ενώ ευχήθηκε στην κόρη του «να μη φτάσει στη ζωή της όταν πεθάνει να τη βάλουν μέσα σε μία εργαλειοθήκη».

«Έξι μηνών το πήρε η μητέρα του και έφυγε το κοριτσάκι, δεν γνώριζα πού μένουν τίποτα. Δεν γνώριζα πού μένει, με ποιον ζει, τι έχει κάνει στη ζωή της. Ήξερα μόνο πως την πήρε η μητέρα της και είχαν φύγει» πρόσθεσε.

Παράλληλα, διερωτήθηκε «πώς μπορεί να λέγομαι βιολογικός παππούς, όταν δεν έχω δει τα παιδάκια, αλλά συγκλονίστηκα».

«Το μόνο που έκανα ήταν να πάρω τηλέφωνο στην Ασφάλεια και να πω ότι όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες να έρθω να πάρω τα κοκαλάκια του να πάω σε μία εκκλησία, όπως πρέπει, για να ησυχάσει και η ψυχούλα του» καταλήγει.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις