Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Ο Σκλαβενίτης ΔΕΝ έστειλε βανάκι με τρόφιμα στην 70χρονη-διάψευση είδησης


 Σάλος επικράτησε στο διαδίκτυο με κατάστημα της αλυσίδας Lidl στο Ιλιον που εκανε μηνυση σε 70χρονη επειδη εκλεψε κρέας και τυρί.

Και ενώ αρχικα η εταιρία δεν απέσυρε τη μηνυση λογω της εκτασης που πηρε το θέμα αναγκάστηκε να την αποσύρει.

Πληροφορίες του singleparent.gr και χρηστών στο Twitter λένε οτι σήμερα ότι βαν του Σκλαβενίτη ξεφόρτωσε στο σπίτι της 70χρονης τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ singleparent.gr :

Ο Σκλαβενίτης ΔΕΝ έστειλε βανάκι με τρόφιμα στην 

70χρονη-διάψευση είδησης

Σε συνέχεια του άρθρου μας , αναφορικά με την εταιρία Σκλαβενίτης που “έστειλε” βανάκι με τρόφιμα στην 70χρονη στην οποία ασκήθηκε μήνυση λόγω κλοπής τροφίμων από άλλη αλυσίδα super market, θα θέλαμε να προχωρήσουμε σε διάψευσή του.

Έγκυρες πηγές πολύ κοντά στην επιχείρηση ήρθαν σε επαφή μαζί μας και αρ’ όλο που τους τιμά το γεγονός πως θεωρήσαμε δεδομένο ότι θα είχαν προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση, οι ίδιοι δεν θέλουν να καρπωθούν τη δημοσιότητα μιας ενέργειας την οποία δεν έχουν κάνει.

Από το πρωί η είδηση αναπαράγεται από έγκυρους δημοσιογράφους και ακτιβιστές οπότε σε συνδυασμό με τη φιλάνθρωπη δράση της εταιρίας Σκλαβενίτης θεωρήσαμε δεδομένο ότι είναι έγκυρη.

ΤΟ singleparent.gr : Ζητάμε συγγνώμη για την αναστάτωση και ευχαριστούμε για την κατανόηση.


THN ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ... ΜΠΕΝΕΙ «Ασπίδα» Α.Γεωργιάδη στα γερμανικά Lidl: «Νόμιμες οι ενέργειες της εταιρείας - Δεν γλυτώνει τα δικαστήρια η 70χρονη» ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δείτε τις αναρτήσεις στο Twitter:

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις