Αίσθηση Ελευθέριας... Νιώστε τη!!! Με τον Χρήστο Παπαπαναγιώτου Frik 22/5/2022

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

AKPITA προς Φουρθιώτη: «Δε θα με πιάσεις στο στόμα σου εσύ ο εκβιαστής υπόδικος»


 Τα ροζ βίντεο που ο Μένιος Φουρθιώτης είχε προαναγγείλει σχολίασε πρόσφατα η Έλενα Ακρίτα, με την κίνηση αυτή να δυσαρεστεί -όπως φαίνεται- τον παρουσιαστή ο οποίος της επιτέθηκε μέσω μιας ανάρτησής του στο Instagram.

«Σχετικά με σχόλια της κ Ακριτα για το πρόσωπο μου καλό θα ήταν να ασχοληθεί με την επαγγελματική της τελειωμένη ζωή που δεν υπάρχει εδώ και χρονια και όχι μαζί μου!

Επίσης όταν μου έδινε συνέντευξη η κ Άκριτα στα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ τότε ήμουν καλός… κυρία Ακριτα τα θέματα της δικαιοσύνης τα κρίνει και αποφασίζει η δικαιοσύνη δείτε τα χάλια στο χώρο που είστε θέατρο κτλ με βιασμούς κτλ και μετά μιλήστε η βρείτε καμία δουλειά να εργαστείτε γιατί στην ηλικία σας χρειάζεστε εργασιοθεραπεία.

ΥΣ: ποσά χρήματα εισπράτετε όταν δουλεύετε στην τηλεόραση ? Γιατί τα χρήματα που έχετε εισπράξει ο ελληνικός λαός δεν θα θα δει σε μια ζωή και με αυτά που ζει δεν μπορεί να πληρώσει ούτε τη ΔΕΗ σε αντίθεση με εσας!» έγραψε.

Έλενα Ακρίτα έδωσε τη δική της απάντηση, τονίζοντας -μεταξύ άλλων- ότι η ίδια δε θα ανεχτεί κανενός είδους «αστειάκια».

Ολόκληρη η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

Ροζ βίντεο είχε αναγγείλει ο Φουρθιωτης κι επειδή έγραψα ότι στην δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων θα με βρει απέναντι, του χαλασα τη σούπα και δεν μπόρεσε να τα δημοσιεύσει.
Για να τελειώνουμε.
Αυτά τα αστειάκια φίλε όχι σε μένα. Εμένα δεν με κρατάς με τίποτα γιατί δεν μοιάζω με τα φιλαράκια σου τους ΝΔκρατες υπουργούς. Ούτε σε ξέρω, ούτε σε είδα, ούτε φιλάκια, sms και καρδούλες, ούτε καν στον ίδιο χώρο έχουμε βρεθεί ποτέ.
Στο μεσεντζερ έλαβα πριν χρόνια αυτό το γλοιώδες μήνυμα στο οποίο δεν απαντησα καν. Όσο για τα λεφτά που κέρδισα και κερδίζω από το επάγγελμα μου και τα βιβλία μου, δουλειά δική μου – και του κράτους που μας φορολογεί – και κανενός άλλου.
Ήρεμα λοιπόν μαζί μου γιατί εγώ δεν είμαι Γεραπετριτης και Καραγκουνης και δεν αστειεύομαι. Που θα με πιάσεις στο στόμα σου εσύ ο εκβιαστής υπόδικος με τα εκατό κακουργήματα στην πλάτη. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι αλλά που να το ξέρεις εσύ χωμενος στον ίδιο βούρκο με τα κολλητάρια σου.
Και μην αρχίσετε μερικοι πάλι τα ‘μα γιατί ασχολείσαι’, είναι πάγια αρχή μου παρόμοια φαινόμενα να τα πνίγω στην κούνια τους.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις