Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

ANATPIXIAΣTIKA NTOKOYMENTA!!! Λάθος δόσεις εμβολίων με ΑΓΝΩΣΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ σε MIKPA ΠΑΙΔΙΑ – Θα «ΠΑΓΩΣΕΤΕ» με όσα δείτε, vid


 Ένα από τα πιο συγκλονιστικά ρεπορτάζ για τους εμβολιασμούς που θα έχετε δει!

Σε πολλές περιοχές σε Αμερική και Ευρώπη, στην βιασύνη τους να εμβολιάσουν τους πάντες, έστησαν άμεσα και πρόχειρα τα εμβολιαστικά κέντρα για τον covid σε διάφορα μέρη. Ωστόσο, φαίνεται πως όλη αυτή η προχειρότητα έχει θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια ενδεχομένως αμέτρητων ανθρώπων ακόμα και μικρών παιδιών.

Στις ΗΠΑ, όπου πολλά βγαίνουν στην φόρα σε αντίθεση με την Ελλάδα, όπου επικρατεί σιωπή, ιατρικό προσωπικό και οι επόπτες παραδέχονται ότι έκαναν λάθος στην ανάμειξη του αραιωτικού πριν δώσουν το εμβόλιο για τον COVID σε παιδιά. Επιβεβαίωσαν επίσης ότι το σφάλμα «θα μπορούσε να έχει δυσμενείς επιπτώσεις», ακόμα περισσότερες από αυτές που ήδη καταγγέλλουν κορυφαίοι επιστήμονες πως εμφανίζονται μετά από εμβολιασμούς COVID.

Ηχογραφήσεις με εικόνα δείχνουν νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό να παραδέχονται ότι ανακάτεψαν εσφαλμένα τα εμβόλια για τον COVID με βακτηριοστατικό νερό αντί για αλατούχο διάλυμα. Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) και την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), το βακτηριοστατικό νερό δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως αραιωτικό για το εμβόλιο του COVID.

Οι ηχογραφήσεις έδειχναν επίσης τον Guy Banks, έναν επόπτη των DocGo και Ambulnz, εταιρειών, οι οποίες ανέλαβαν να συντονίσουν τους μαζικούς εμβολιασμούς να λέει, “Βεβαιωθείτε ότι είναι το σωστό, γιατί μερικοί άνθρωποι πήραν το λάθος.”

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ! Δείχνει πόσο ΔΗΘΕΝ ενδιαφέρονται όλοι αυτοί σε όλα τα κράτη της Δύσης για την Υγεία  των πολιτών.

Το μόνο που  τους ενδιέφερε και τους ενδιαφέρει είναι να εμβολιάσουν με το ζόρι, ΥΠΟ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ, όλο και περισσότερους ανθρώπους.

Δείτε:

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις