Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Ανδρομάχη: Η τραγουδίστρια έπεσε θύμα revenge porn στα 15 της – “Η παρέα μου ντρεπόταν για εμένα”

 


Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή The 2night Show ήταν η Ανδρομάχη το βράδυ της Τρίτης. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν στα 15 της έπεσε θύμα revenge porn, με φωτογραφίες από προσωπικές της στιγμές να κυκλοφορούν σε κινητά.

“Ένα πρόβλημα τέτοιο μεγαλοποιείται πάρα πολύ όταν ένα παιδί δεν μπορεί να μιλήσει στους γονείς του. Έγινε στα 15. Κάποιες φωτογραφίες με το αγόρι μου βρέθηκαν παντού” εξομολογήθηκε η Ανδρομάχη.

“Ήταν πολύ σκοτεινή η περίοδος στη ζωή μου. Είναι ο μόνος λόγος που μιλάω. Δεν μπορείς να το διαχειριστείς μόνος σου, όλος ο κόσμος σε δείχνει με το δάχτυλο. Οι γονείς πρέπει να είναι κοντά στα παιδιά τους”, είπε χαρακτηριστικά και περιέγραψε πως η παρέα της ντρεπόταν για εκείνη. “Αρχικά έμαθα ότι κυκλοφορούν στα κινητά. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Η αδερφή μου ήταν πολύ μικρή για να της φορτώσω τέτοιο βάρος. Είπα δεν θα το πω στη μαμά, στον μπαμπά, θα το πω στις φίλες μου. Όταν μαθεύτηκε όλο αυτό, η παρέα μου ντρεπόταν για μένα. Κόσμος έπιανε τους γονείς τους και τους έλεγαν να ‘μην κάνουν παρέα με αυτό το κορίτσι γιατί έκανε αυτό’. Μόνο μία φίλη μου ήταν δίπλα μου. Θυμάμαι να περνάω από καφετέριες και να κρύβονται επειδή είχαν κανονίσει χωρίς εμένα”.

“Οι γονείς μου αντέδρασαν πολύ πιο ψύχραιμα από ό,τι περίμενα. Εγώ ήμουν φοβισμένη. Ευχαριστώ κάθε βράδυ τον Θεό για όλα, και για αυτό ακόμα γιατί δεν θα άλλαζα κάτι αυτή τη στιγμή από τον χαρακτήρα μου”.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



Στήριγμα για την Ανδρομάχη ήταν τελικά οι γονείς της οι οποίοι αντέδρασαν πολύ πιο ψύχραιμα από ό,τι περίμενε η ίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις