Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Απίστευτο περιστατικό σε τοπικό αγώνα της Κορίνθου: Πυροβολισμοί με καραμπίνα και απειλές


 Απίστευτα είναι τα όσα διαδραματίστηκαν την Κυριακή (27/2) στο γήπεδο Αθικίων της Κορίνθου, καθώς όπως αναφέρει η σελίδα της ομάδας ΠΑΣ Κόρινθος, άνδρας πυροβόλησε με καραμπίνα, βρίζοντας και απειλώντας τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους μας πριν την έναρξη του αγώνα.

Παράλληλα στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης φίλαθλοι της γηπεδούχου πέταξαν πέτρες και μπουκάλια νερού στον επόπτη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της τοπικής ομάδας: «Τα όσα θλιβερά διαδραματίστηκαν σήμερα στο γήπεδο των Αθικίων είναι πρωτόγνωρα για όλη την Ελλάδα. Ο γνωστός φίλαθλος των Αθικίων με τα αρχικά Σ.Ι του … πυροβόλησε με όπλο καραμπίνα τρεις φορές βρίζοντας και απειλώντας τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους μας πριν την έναρξη του αγώνα. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία και τον συνέλαβε.

Στο 75 λεπτό επιτέθηκε και χτύπησε τον … οπαδός των Αθικίων. Στο 27 λεπτό (β ημίχρονο) έγινε τρίτη διακοπή του αγώνα γιατί φίλαθλοι της γηπεδούχου πέταξαν πέτρες και μπουκάλια νερού στον επόπτη (υπάρχει το βίντεο) και ως εκ θαύματος “ξεχάστηκε” στο φύλλο αγώνα να αναγραφεί.

Μέλος της διοίκησης των Αθικίων παρακολούθησε το δεύτερο ημίχρονο πάνω από τον πάγκο των Αθικίων και πέταγε μπουκάλια νερού εντός γηπέδου.

Οι διαιτητές έφυγαν με συνοδεία αστυνομίας από το γήπεδο. Συγχαρητήρια στους σκηνοθέτες της σημερινής παράστασης πράγματι είστε “διαφορετικοί”».



Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις