Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

Κυψέλη: Ο Πολωνός δολοφόνος κουβαλούσε τα οστά του 7χρονου στην δουλειά του -Το έκρυβαν για 5 χρόνια


 Σοκάρουν την κοινή γνώμη τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το φρικτό έγκλημα στην Κυψέλη με το θάνατο ενός 7χρονου αγοριού από τα χέρια της «μάνας» του και του Πολωνού συντρόφου της.

Ο Πολωνός οικοδόμος φίμωσε με μονωτική ταινία τον 7χρονο Αντρέα για να το τιμωρήσει, η Ελληνίδα μητέρα του έπαιζε ακριβώς δίπλα παιχνίδια στον υπολογιστή και όταν το αγοράκι ξεψύχησε της είπε με ψυχρή φωνή «Θα το τακτοποιήσω» και αφού η ίδια δέχθηκε τον βοήθησε να το κάνει.

Ο 34χρονος Πολωνός τοποθέτησε τα οστά του παιδιού σε μια εργαλειοθήκη και τα κουβαλούσε μαζί του όταν πήγαινε για δουλειά.

Όλα ξεκίνησαν το 2015. Τότε που 29χρονή σήμερα Χριστίνα- Κλαούντια, εγκαταλείφθηκε από τον επίσης Πολωνό σύζυγο της ο οποίος έφυγε για την πατρίδα του αφήνοντας πίσω τα δυο του παιδιά.

Το 5χρονο τότε αγοράκι και το 7χρονο τότε κοριτσάκι. Η «μάνα», σύναψε σχέσεις με τον Πολωνό οικοδόμο ο οποίος όπως παραδέχθηκε στην Αστυνομία, χρησιμοποιούσε σκληρές και απάνθρωπες μεθόδους για να τιμωρεί τα παιδιά όταν δεν ήταν φρόνιμα ή δεν πειθαρχούσαν στις εντολές του. όπως ξύλο, ορθοστασία, ασιτία.

Το 2018, το κοριτσάκι πήγε στο σχολείο άγρια κακοποιημένο με αποτέλεσμα οι δάσκαλοι να ενημερώσουν την εισαγγελία ανηλίκων, και το παιδί να δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια.

Είχε προηγηθεί φυσικά έναν χρόνο πριν το διήμερο 10-12 Ιανουαρίου η δολοφονία του παιδιού για το οποίο η μάνα δικαιολογούσε την απουσία του σε όσους ρωτούσαν λέγοντας ότι είναι στην Πολωνία με τον πατέρα του.


Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους τα όσα έγιναν στην Κυψέλη το 2017 και έγιναν γνωστά μόλις σήμερα! 

Mια «μητέρα» δολοφόνησε, μαζί με τον Πολωνό σύντροφό της το 7χρονο αγοράκι της και επί πέντε ολόκληρα χρόνια έκρυβε το πτώμα του στην εργαλειοθήκη στην βεράντα του σπιτιού τους!

Η μητέρα του αγοριού μαζί με τον σύντροφό της δολοφόνησαν το αγόρι στις αρχές του 2017 σε άλλο σημείο από το διαμέρισμα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η σορός του είχε αλλάξει πολλές κρυψώνες. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες αναφορές το αγόρι είχε υποστεί κακοποίηση ενώ φαίνεται πως δολοφονήθηκε καθώς του έφραξαν το στόμα με μονωτική ταινία.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πολωνός άφηνε το παιδί νηστικό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όταν άρχισε να διαμαρτύρεται, του έκλεισε το στόμα με μονωτική ταινία. Η γυναίκα ήταν μπροστά αλλά δεν έκανε τίποτα για να σώσει τον γιο της. Ύστερα από μία ώρα, διαπίστωσαν ότι ήταν νεκρό. 

Η Ελληνίδα μητέρα και ο Πολωνός εραστής της, συνελήφθησαν σήμερα, ομολόγησαν την πράξη τους και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Η φρικαλέα ιστορία, ξεκινάει πέντε χρόνια πριν.

Τότε που το 7χρονο αγοράκι εξαφανίσθηκε και η Ελληνίδα μητέρα ισχυρίστηκε ότι το παιδί το είχε ο πατέρας του, πρώην σύζυγος της στην Πολωνία.

Oι αστυνομικοί που όλα αυτά τα χρόνια ερευνούσαν την υπόθεση εξαφάνισης προχώρησαν σε έρευνες στο σπίτι (μετά από πέντε χρόνια) και διαπίστωσαν πως το πτώμα ήταν θαμμένο σε μια εργαλειοθήκη στην βεράντα του διαμερίσματος στην οδό Αστυπάλαιας στην Κυψέλη, και έτσι ξετυλίχτηκε το κουβάρι της ιστορίας.

Να σημειωθεί πως οι δράστες έχουν ομολογήσει.


Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις