Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

Σκωτία: «Σταματάμε να δίνουμε στοιχεία για Covid-19» - Οι εμβολιασμένοι πεθαίνουν περισσότερο από τους ανεμβολίαστους


 Στην πρωτοφανή απόφαση να σταματήσει να δίνει δεδομένα για τον κορωνοϊό προχώρησε η Σκωτία, καθώς τα στοιχεία έδειχναν ότι οι διπλοεμβολιασμένοι πεθαίνουν περισσότερο από τους ανεμβολίαστους! 

Συγκεκριμένα το Δημόσιο Σύστημα Υγείας της Σκωτίας (PHS), αναφέρει ότι «τα ποσοστά κρουσμάτων, τα ποσοστά νοσηλείας και τα ποσοστά θνησιμότητας της Covid-19, είναι πολύ απλά στατιστικά στοιχεία» και ότι οι «αντιεμβολιαστές» δεν τα διαβάζουν σωστά, αλλά πολλές φορές «τα διαβάζουν με τρόπο που δεν πρέπει και κάποιες φορές με δόλο».

«Αυτό που συμβαίνει είναι ότι οι άνθρωποι κοιτάζουν αυτά τα απλά δεδομένα και προσπαθούν να βγάλουν συμπεράσματα σχετικά με τον εμβολιασμό, αν τα εμβόλια λειτουργούν, αν είναι ακατάλληλα και μερικές φορές με δόλιους σκοπούς», κατήγγειλε ένας τεχνοκράτης στο Συμβούλιο Υγείας της Ειδικής Εθνικής Υπηρεσίας Υγείας της Βρετανίας (NHS) στον Τύπο της Σκωτίας.

«Υπάρχουν τόσα πολλά δεδομένα και απλώς βγάζουν ορισμένα στοιχεία, που δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν», πρόσθεσαν οι ειδικοί, λέγοντας ότι αυτό που θα κάνουν τώρα, είναι «πολύ περισσότερα, από την πλευρά της αποτελεσματικότητας των εμβολίων και θα προσπαθήσουν να κάνουν τους ανθρώπους να καταλάβουν πόσο αποτελεσματικά είναι τα εμβόλια».

Και στη Σκωτία έχει πλέον γίνει γνωστό, για τις καταγραφές όλων των θανάτων ως covid, είτε ήταν ασθενείς που πέθαναν από Covid ή απλά με Covid. Κάπως έτσι ξεκίνησε και η εξαπάτηση γύρω από τα δεδομένα του Covid. Τώρα ο κόσμος άρχισε να συνδέει και την αύξηση των θανάτων και των νοσηλειών με τους εμβολιασμούς κι αυτό θορύβησε τόσο πολύ τους ειδικούς στη Σκωτία, που αποφάσισαν να μην δίνουν πια στοιχεία για το πόσοι από τους νεκρούς της Covid ήταν εμβολιασμένοι.

Ένας άλλος αξιωματούχος εξήγησε ότι, κατά την άποψη της Δημόσιας Υγείας της Σκωτίας, «το κύριο σημαντικό σημείο σε όλη την ανάλυση είναι ότι καταλαβαίνουμε εάν τα εμβόλια λειτουργούν κατά του να κολλήσει κάποιος και κατά της σοβαρής νόσου Covid, και εκεί έρχονται οι μελέτες αποτελεσματικότητας των εμβολίων. με εντελώς διαφορετική μεθοδολογία».

Σε αντίθεση με τις «πολύ απλές στατιστικές» σχετικά με τα ποσοστά κρουσμάτων, τις νοσηλείες και τους θανάτους μεταξύ των εμβολιασμένων και των μη εμβολιασμένων, οι μελέτες αποτελεσματικότητας των εμβολίων στις οποίες θα δίνουν έμφαση τώρα «χρησιμοποιούν μοντελοποίηση, στην οποία συγκρίνουν άτομα που έχουν βγει αρνητικά, με αυτά που έχουν βγει θετικά, και τα ταιριάζουν σχετικά με τις υπογραμμιζόμενες συννοσηρότητές τους».

Κι έτσι επιμένουν οι ειδικοί, ότι «είναι μια εντελώς διαφορετική μέθοδος, που είναι πολύ πιο ισχυρή και σε αυτήν τη νέα μέθοδο θέλουν να εστιάσουν οι άνθρωποι».

Η Σκωτία έχει έναν ευρύ βαθμό αυτονομίας εντός του Ηνωμένου Βασιλείου που χρονολογείται από τις Πράξεις της Ένωσης του 1707, οι οποίες ενισχύθηκαν σημαντικά από την Εργατική κυβέρνηση του Τόνι Μπλερ τη δεκαετία του 1990 με την αποκέντρωση.

Ως εκ τούτου, μεγάλο μέρος του πανδημικού καθεστώτος και της γενικής υγειονομικής περίθαλψης διαχειρίζεται το αριστερό αυτονομιστικό Σκωτικό Εθνικό Κόμμα (SNP) της Nicola Sturgeon στο Εδιμβούργο και όχι η κεντρική κυβέρνηση, υπό την ηγεσία του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, και αρκετοί περιορισμοί που έχουν αρθεί στην Αγγλία, παραμένουν σε ισχύ βόρεια των συνόρων.

«Τα στοιχεία έδειχναν ότι οι εμβολιασμένοι έχουν μικρότερη προστασία από τους ανεμβολίαστους μετά από λίγο καιρό»

Ο γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ Δημήτρης Γάκης σχολίασε με επιστημονικό τρόπο την είδηση: 

«Η ΣΚΩΤΙΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΥΝ ΟΙ…ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ

Σας παρουσιάζω τα τελευταία στοιχεία που δημοσιοποίησε η Σκωτία προχτές. Εφεξής δεν θα δίνει στοιχεία διότι …κάποιο Αμερικανικό Αντιεμβολιαστικό site τα χρησιμοποίησε!!!

Είναι εμφανές από την age standardised rate per 100.000:

-Ότι η ΛΟΙΜΩΞΗ είναι συχνότερη στους Διπλοεμβολιασμένους  μετά στους Τριπλοεμβολιασμένους (δείχνει ότι χειροτερεύει από την πρώτη προς την τέταρτη εβδομάδα , δείγμα ταχείας απώλειας της προστασίας της) σε σύγκριση με τους ανεμβολίαστους! (πίνακας 13)

-Ότι η ΕΙΣΑΓΩΓΗ στο νοσοκομείο είναι συχνότερη στους Διπλοεμβολιασμένους μετά στους Ανεμβολίαστους και μικρότερη στους Τριπλοεμβολιασμένους. (πινακας 14)

-Ότι οι ΘΑΝΑΤΟΙ είναι περισσότεροι στους Διπλοεμβολιασμένους, ακολουθούν οι Ανεμβολίαστοι και είναι πολύ χαμηλότεροι στους Τριπλοεμβολιασμένους (πίνακας 15)

Η στατιστική αφορά το διάστημα 8 Ιαν - 4 Φεβρ, ( 4 εβδομάδες) και απεικονίζει αμιγώς την Όμικρον

Αυτή, φυσικά είναι η εικόνα παντού όπου δεν κρύβονται ή ακόμη χειρότερα διαστρεβλώνονται τα στοιχεία.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στους διπλοεμβολιασμένους όχι μόνο εμφανίζεται η χειρότερη εικόνα λόγω, προφανώς ταχείας απώλειας της προστασίας, αλλά ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ, κάτι που χρειάζεται ειδικής ερμηνείας!

Διότι δεν έχω ξανακούσει για εμβόλιο που μετά την ελάττωση της προστασίας του, συνδυάζεται με χειροτέρευση  σε σχέση με τους ανεμβολίαστους σε όλους τους δείκτες (νόσηση, ανάγκη νοσηλείας και θανάτους)

 Η Τρίτη δόση, όντως φαίνεται ότι βελτιώνει την κατάσταση στις εισαγωγές και τους θανάτους σε σχέση με τους ανεμβολίαστους και τους διπλοεμβολιασμένους, που όπως προανέφερα συμπεριφέρονται , ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ, χειρότερα και από τους ανεμβολίαστους στην εποχή της Όμικρον…

Μπορείτε να μορφώσετε προσωπική άποψη μελετώντας τα στοιχεία με έντονο μαύρο ( Bold)

Πηγή: https://publichealthscotland.scot/.../22-02-16-covid19...

Συνημμένα οι πίνακες.

Υ.Γ. Εξυπακούεται ότι τα νούμερα πρέπει να συνεκτιμηθούν με τις συνοσηρότητες κλπ παραμέτρους που κάνουν την εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων πιο πολύπλοκη. Για αυτό παραθέτω τον σύνδεσμο για την μελέτη. Πάντως η σύγκριση ανά 100.000 , grosso modo είναι ασφαλής διότι συγκρίνεις πχ. εισαγωγές ανεμβολίαστων ανά 100000 ανεμβολίαστων, κλπ αποφεύγοντας έτσι την επισφάλεια των ποσοστών που πρεπει να τα συνεκτιμήσεις με τα ποσοστά ανεμβολίαστων κλπ στην κοινότητα. Προλαμβάνω τους fact checkers λέγοντας ότι τα νούμερα είναι age standardised. Mην αρχίσετε , λοιπόν να λέτε ότι οι περισσότεροι ανεμβολίαστοι είναι νέοι κλπ. Διότι οι νέοι προσβάλλονται σε υψηλά ποσοστά …»

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις