Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

ΠΕΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ - Νεκρός άνδρας μπροστά στη Δ.Ο.Υ. Πολυγύρου- Στην αναμονή για ασθενοφόρο

 


Δυσάρεστο και απίστευτο το γεγονός που συνέβη εχθές στον Πολύγυρο όταν ένας άνδρας έχασε τις αισθήσεις του μπροστά από το κτήριο της Εφορείας, αλλά δυστυχώς κατέληξε βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του, αλλά και τους συμπολίτες του οι οποίοι ένιωσαν θλίψη και οργή συνάμα για το θάνατο του άτυχου άνδρα αφού όπως αναφέρει το xalkidikipolitiki.gr,  το Νοσοκομείο Πολυγύρου απέχει μόλις 500 μ. από τον τόπο που έγινε το συμβάν, με το ασθενοφόρο όμως να φτάνει μετά από 40 ολόκληρα λεπτά.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση μιας αγανακτισμένης γυναίκας, η οποία ήταν μπροστά στο ατυχές γεγονός:

«Α ωραία τέλεια-Αναρωτιέμαι που είναι το κράτος δικαίου!!!!! Μέρα μεσημέρι, πολίτης κατέρρευσε σε δημόσια υπηρεσία και συγκεκριμένα έξω από την Δ. Ο. Υ. Πολυγύρου. Απλοί άνθρωποι έτρεξαν και πρόσφεραν πρώτες βοήθειες, έκαναν επί 40 λεπτά ΚΑΡΠΑ περιμένοντας να έρθει ασθενοφόρο, ενώ βρισκόταν 500 μέτρα από το νοσοκομείο Πολυγύρου….. Από το ΕΚΑΒ μας έλεγαν ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο ασθενοφόρο και να στείλουν από Κιλκίς!!!! Μπροστά στο περιστατικό εντελώς τυχαία βρισκόταν ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, εφοριακοί υπάλληλοι, αστυνομικοί, χωρίς να μπορούν να κάνουν το παραμικρό.

Κάνω έκκληση να εφοδιαστούν οι υπηρεσίες με απινιδωτές και να ξεκινήσουν σεμινάρια πρώτων βοηθειών που έχουν σταματήσει λόγω της Covid-19. 

Το ασθενοφόρο ήρθε μετά από 40 λεπτά…….

Δυστυχώς ο συμπολίτης μας, αυτός που για 40 τουλάχιστον χρόνια πλήρωνε ασφαλιστικές εισφορές σ αυτό το κράτος, κατέληξε…….

Μπράβο σ αυτούς τους ανθρώπους που ανεξάρτητα από τις δύσκολες στιγμές που ζούμε όλοι, παραμέρισαν το φόβο τους και βοήθησαν το συνάνθρωπό τους!!!!!!!

Αύριο μπορεί να βρεθεί στη θέση αυτή ένας από εμάς……….».

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις