Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Eυρωβουλευτής έδειξε τις μυστικές συμφωνίες EE-«Big Pharma» για τα εμβόλια και του κατέβασαν τα χαρτιά! (BINTEO)

 


Ο Ρουμάνος ευρωβουλευτής Κρίστιαν Τέρχες «χτύπησε» ξανά και αυτή τη φορά μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο προσπάθησε να δείξει τα «μαυρισμένα» συμβόλαια της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τις «Big Pharma».

Ο Ρουμάνος ευρωβουλευτής, να θυμίσουμε, ότι πριν από λίγους μήνες είχε κάνει καταγγελίες για τα συμβόλαια της ΕΕ, λέγοντας τότε ότι οι «Βρυξέλλες θέλουν να επιβάλουν ένα ιατρικό προϊόν στους ευρωπαίους πολίτες χωρίς να γνωρίζουν τι ακριβώς περιέχεται στα συμβόλαια αγοράς».

Παρόλα αυτά η νέα του παρέμβαση αντιμετωπίστηκε άμεσα από τους υπαλλήλους του Ευρωκοινοβουλίου. Αμέσως μόλις έδειξε τα επίμαχα συμβόλαια μια υπάλληλος του κατέβασε το χέρι. 

Σημειωτέον πως η υπάλληλος του Ευρωκοινοβουλίου δεν τρέχει να του τα πάρει για να τα βάλει δήθεν στα πρακτικά, γιατί στο τέλος ο ίδιος τα παίρνει μαζί του φεύγοντας!

Μάλιστα το σόου δεν τελειώνει εκεί, καθώς στα τελευταία δευτερόλεπτα και χωρίς καμία προειδοποίηση του κλείνουν από την έδρα το μικρόφωνο. Ο ίδιος με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατήγγειλε το γεγονός λέγοντας: «Μια υπάλληλος προσπάθησε να με φιμώσει γιατί απαίτησα να δημοσιευθούν αναλυτικά τα συμβόλαια για τα εμβόλια. Σαν πολίτης πιστεύεις ότι έχει το δικαίωμα να δεις αυτά τα συμβόλαια ναι ή όχι;»

111
Στην ομιλία του ο Ρουμάνος ευρωβουλευτής στάθηκε στα πιστοποιητικά εμβολιασμού λέγοντας ότι «μας έδωσαν εγγυήσεις ότι αυτά τα πιστοποιητικά δεν θα χρησιμοποιηθούν για να παραβιάζουν τα δικαιώματα των πολιτών, αλλά θα χρησιμοποιηθούν για να διευκολύνουν την μετακίνηση των πολιτών και δείτε τι συμβαίνει πλέον σε όλο τον κόσμο. Μάθαμε σήμερα ότι η Κομισιόν γνωρίζει ότι τα κράτη-μέλη της κάνουν κατάχρηση χρησιμοποιώντας το πιστοποιητικό για να παραβιάζουν τα δικαιώματα των πολιτών. 

Και η ΕΕ λέει -σιωπηλά βέβαια- ότι δεν πειράζει, αυτό που είδαμε να συμβαίνει φέτος είναι ότι το πιστοποιητικό χρησιμοποιείται για να εξαναγκάσει τους πολίτες να εμβολιαστούν παρά τη θέληση τους. 

Και η ερώτηση προς την Κομισιόν είναι γιατί κάποιο να θέλει να εμβολιαστούν οι πολίτες της ΕΕ με ιατρικά προϊόντα βάσει αυτών των συμβολαίων που δόθηκαν στη δημοσιότητα (δείχνει τα μαυρισμένα συμβόλαια). 

Οπότε ζητάω από την Κομισιόν προτού μιλήσουμε για την παράταση του πιστοποιητικού εμβολιασμού να δημοσιεύσει πλήρως τα συμβόλαια που υπέγραψε». 

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις