Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

EIKONEΣ - ΣΟΚ: 6χρovo παιδί δεν μπορεί να περπατήσει μετά το εμβόλιο της Pfizer για τον κορωνοϊό - Ανέπτυξε μυοκαρδίτιδα

 


Σοκ προκαλεί η περιπέτεια υγείας του 6χρονου Milo Edberg από την Μινεσότα, ο οποίος υπέστη απειλητικά για τη ζωή του τραύματα μετά τον εμβολιασμό του με το σκεύασμα της Pfizer.

Το 6χρονος παιδί διαγνώστηκε με μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό του και πλέον δεν μπορεί να περπατήσει, σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Alphanews». 

Βέβαια, η ζωή του Milo δεν ήταν ποτέ εύκολη, καθώς γεννήθηκε πρόωρα, μόλις 23 εβδομάδων, και πάλευε με χρόνια πνευμονική νόσο σε όλη του την ζωή. Παρά τους αγώνες του, ωστόσο, έμαθε να περπατά και η μητέρα του είπε ότι ήταν σε εγρήγορση και εκφραστικός στις αρχές Δεκεμβρίου, όταν ένας γιατρός στο Masonic Children’s Hospital του M Health Fairview αποφάσισε ότι χρειαζόταν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

 

Η μητέρα του Milo είπε ότι δεν ήθελε ο γιος της να κάνει το εμβόλιο. Ωστόσο ο γιατρός του νοσοκομείου είπε ότι διέτρεχε ιδιαίτερο κίνδυνο από τον κορωνοϊό.

Τελικά, η Carrie τήρησε την σύσταση του γιατρού αφού την διαβεβαίωσαν πως τα εμβόλιο ήταν ασφαλές.

«Δυστυχώς, δεν μπορείς να γυρίσεις τον χρόνο πίσω», θυμάται τώρα. «Υποστηρίζω τα εμβόλια, αλλά αυτό ήταν δύσκολο».

Σε όλο αυτό το διάστημα, οι γιατροί δεν μπόρεσαν να εξηγήσουν ξεκάθαρα την ταλαιπωρία του Milo.

Πριν από το εμβόλιο, η Carrie είπε ότι ο γιος της έτρωγε μόνος του, αλλά τώρα δεν μπορεί να καταπιεί ούτε το σάλιο του. Είπε ότι απέκτησε τόσες πολλές δεξιότητες πέρυσι και τα πήγαινε πολύ καλά. Εν τω μεταξύ, οι γιατροί στο Νοσοκομείο Παίδων αρνούνται να αναφέρουν το εμβόλιο όταν μιλούν για την κατάσταση του Μάιλο, ανέφερε η Κάρι:

Η μητέρα κατάφερε να υποβάλει την δική της αναφορά VAERS στα τέλη Ιανουαρίου και ο Milo φέρεται να έλαβε μια επίσκεψη 10-15 λεπτών από ειδικούς λοιμωξιολόγους που είπαν ότι θα υποβάλουν αναφορά στο CDC και στην Pfizer 7 νωρίς κατά την παραμονή του στο νοσοκομείο. Ωστόσο, έκτοτε δεν έχει ακούσει τίποτα για αυτό.

Ευτυχώς, το πρωί της 6ης Φεβρουαρίου, ο Milo έφυγε από το δωμάτιό του για πρώτη φορά μετά από 50 ημέρες για να κάνει ποδήλατο και να ανακτήσει την μυϊκή του δύναμη!


Τα βίντεο που δείχνουν το παιδί να περπατά πριν εμβολιαστεί έρχεται σε έντονη αντίθεση με τις εικόνες που παρείχε η μητέρα του και το δείχνουν διασωληνωμένο, ξαπλωμένο αβοήθητο στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις