Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Αυτός είναι ο 23χρονος Αλβανός που δολοφόνησε τον 19χρονο Άλκη στη Θεσσαλονίκη - Ομολόγησε το έγκλημα - Βίντεο ντοκουμέντο από την φονική επίθεση που οδήγησε στον θάνατο του Άλκη


  Σκληρός χούλιγκαν, που και στο παρελθόν είχε εμπλακεί σε οπαδικά μαχαιρώματα, είναι ο 23χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Ο 23χρονος Αλβανός, γεννημένος στη Θεσσαλονίκη, ανήκει στον σύνδεσμο φίλων του ΠΑΟΚ στην οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού στη Θεσσαλονίκη, όπου σήμερα το πρωί έκανε ντου η αστυνομία.

Πρόκειται για από τους τρεις προσαχθέντες, ήδη από χθες, ως ύποπτοι για τη δολοφονία του Αλκη Καμπανού. Σήμερα οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του.

Είναι σεσημασμένος, καθώς το 2019 είχε συλληφθεί για οπαδική βία και μάλιστα για την υπόθεση εκκρεμεί δίκη. Συγκεκριμένα, είχε μαχαιρώσει ξανά φίλαθλο, με μαχαίρι, πολύ κοντά στο σημείο που δολοφόνησε τον Άλκη Καμπανό. Θεωρείται από τις Αρχές σκληρός χούλιγκαν του ΠΑΟΚ.

Τον 23χρονο βασικό ύποπτο της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού αναγνώρισε φίλος του 19χρονου, ο οποίος ήταν παρέα με τον νεαρό που δολοφονήθηκε, και χτυπήθηκε και ο ίδιος από τους δράστες, αλλά ελαφρύτερα.

Ο βασικός ύποπτος της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού εντοπίζεται και σε κάμερες μέσα σε ένα από τα δύο αυτοκίνητα από τα οποία κατέβηκαν οι χούλιγκαν που επιτέθηκαν στον Άλκη, ενώ είναι ιδιοκτήτης τού ενός εκ των δύο αυτοκινήτων.

Σε βίντεο φαίνεται ο 23χρονος και όσοι βρίσκονταν μαζί του στο αυτοκίνητο να το παρατούν τρομαγμένοι, ακανόνιστα, χωρίς καν να βάλουν χειρόφρενο, προφανώς μετά την άγρια δολοφονία.



Νωρίτερα οι Αρχές είχαν προχωρήσει στη σύλληψη ενός 23χρονου Αλβανού, που ομολόγησε και τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.
Είναι σεσημασμένος, καθώς το 2019 είχε συλληφθεί για οπαδική βία και μάλιστα για την υπόθεση εκκρεμεί δίκη.

Συγκεκριμένα, είχε μαχαιρώσει ξανά φίλαθλο, με μαχαίρι, πολύ κοντά στο σημείο που δολοφόνησε τον Άλκη Καμπανό. Θεωρείται από τις Αρχές σκληρός χούλιγκαν του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις