Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

EKTAKTO - Pωσικές τεθωρακισμένες Ταξιαρχίες κατέκλυσαν Λουγκάνσκ και Ντονιέτσκ ως «ειρηνευτική δύναμη» (BINTEO)

 


Ο ρωσικός Στρατός προκειμένου να πετύχει την ειρήνευση στις αναγνωρισθείσες δημοκρατίες του Ντονιέτσκ και του Λουγκάνσκ και να αντιμετωπίσει την ουκρανική απειλή και υλοποιώντας σχετική εντολή του Β.Πούτιν ξεκίνησε να αναπτύσσεται στα εδάφη τους πριν λίγο.

Οι πολίτες των νεοσύστατων  δημοκρατιών υποδέχονται με ανακούφιση τον ρωσικό Στρατό, καθώς θεωρούν ότι «αποτελεί εγγύηση ειρήνευσης».

Σύμφωνα με τον ρωσικό Στρατό, οι ρωσικές δυνάμεις θα εκτελέσουν «αποκλειστικά καθήκοντα ειρηνευτικής φύσεως».

Στοιχεία της 90ης Τεθωρακισμένης Μεραρχίας αναπτύχθηκαν στο εσωτερικό των δημοκρατιών, μετά από την σχετική υπογραφή συμφωνίας της Μόσχας με τους ηγέτες των δημοκρατιών.

Άρματα μάχης Τ-72Β3, αλλά και Τ-80Κ από την 4η Μεραρχία Kantemirovskaya έχουν εισέλθει στο έδαφός τους και αναπτύσσονται στα σύνορα με την Ουκρανία, μετά από σχετικό αίτημα των ηγεσιών των δύο κρατών τα οποία αναγνωρίστηκαν επίσημα ως ανεξάρτητα από την Ρωσία με σχετικό διάγγελμα του προέδρου Β.Πούτιν πριν από τρεις ώρες.

Το Ντόνιετσκ, σήμερα έμεινε χωρίς νερό λόγω του βομβαρδισμού και της απενεργοποίησης του σταθμού φιλτραρίσματος, ενώ εκρήξεις ακούγονται από τα βορειοανατολικά της πόλης από βόμβες που τοποθετούσαν Ουκρανών σαμποτέρ που έχουν διεισδύσει στην δημοκρατία

Έκρηξη είχαμε και στο κεντρικό τμήμα του Λουγκάνσκ. Ως αποτέλεσμα της έκρηξης, τραυματίστηκε ο επικεφαλής του γραφείου αντιπροσωπείας LPR στο κέντρο παρακολούθησης της κατάπαυσης του πυρός.

Όλα αυτά ανάγκασαν τους ρωσόφωνους ηγέτες να ζητήσουν την ρωσική συνδρομή ως δυνάμεις ειρήνευσης και ασφαλείας των κρατών τους με καθαρά ειρηνευτικό χαρακτήρα, όπως λένε οι ίδιοι,

Iδού το διάταγμα αποστολή στρατευμάτων του Β.Πούτιν:



Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις