Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

Εκτός σχολείου ο καθηγητής που προσέβαλε μαθητή ο οποίος φορούσε φούστα


 Ίλιον: Όλες οι λεπτομερείς για όσα συνέβησαν

Σάλος έχει προκύψει από περιστατικό σε σχολείο στο Ίλιον, όπου ένας καθηγητής επιτέθηκε φραστικά σε μαθητή που φορούσε

φούστα, προκαλώντας την αντίδραση όλων των μαθητών.

Εκτός σχολείου τέθηκε ο καθηγητής που πρόσβαλε μαθητή στο Μουσικό Γυμνάσιο του Ίλιον γιατί φορούσε φούστα, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου

Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε η Άννα Χρονοπούλου, πρόεδρος του Συλλόγου, ο καθηγητής τέθηκε εκτός σχολείου με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης του Γυμνασίου στο Ίλιον και σημείωσε πως «κινήθηκε η διαδικασία με πρωτοβουλία της διεύθυνσης. Δεν χρειάστηκε να μπούμε εμείς (ως Σύλλογος) καν στην διαδικασία».

“Πράγματι υπήρξε μια διαμαρτυρία των μαθητών στο σχολείο”, διευθύντρια σχολείου Ίλιον

Η ίδια αρνήθηκε να δώσει λεπτομέρειες για το περιστατικό και σημείωσε: «Πράγματι υπήρξε μια διαμαρτυρία των μαθητών στο σχολείο. Τα πράγματα δεν είναι όπως έχουν παρουσιαστεί στα μέσα ενημέρωσης» και τόνισε πως ο Σύλλογος Γονέων «δεν επιθυμεί να αναλύσει το περιστατικό».

Συνέχισε λέγοντας ότι «οφείλουμε να καταδικάζουμε οποιαδήποτε συμπεριφορά, ρατσιστική και παρενοχλητική και πρωτίστως θα την χαρακτηρίσουμε αντιπαιδαγωγική».

Σημείωσε πως αν στα σχολεία υπήρχαν μόνιμοι ψυχολόγοι τότε τέτοια προβλήματα δεν θα παρατηρούνταν, ενώ τέλος επανέλαβε πως ο Σύλλογος κατακρίνει τέτοιες συμπεριφορές, τονίζοντας πως είναι στο πλευρό των παιδιών.

Υπενθυμίζεται πως για το περιστατικό έχει διαταχθεί έρευνα από το υπουργείο Παιδείας με πρωτοβουλία του γενικού γραμματέα, Αλέξανδρου Κόπτση.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου – newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις