Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Έρευνα-σοκ: «Ο κίνδυνος θανάτου από τον εμβολιασμό μεγαλύτερος από το όφελος» - Δείτε πόσοι πεθαίνουν

 


Η ομάδα του Harald Walach είχε δημοσιεύσει άρθρο στο περιοδικό VACCINES, στο οποίο ισχυριζόταν ότι ο κίνδυνος θανάτου από τον εμβολιασμό με τα σκευάσματα για τον κορωνοϊό είναι πολύ μεγάλος και δεν αντισταθμίζει, πρακτικά, το τυχόν όφελος.

Το άρθρο αυτό αποσύρθηκε εσπευσμένα και χωρίς εξηγήσεις από τους εκδότες του περιοδικού, παρόλα αυτά η ίδια ομάδα δημοσίευσε πριν από λίγες ημέρες ένα άρθρο που αποδεικνύει ότι τα δεδομένα εξακολουθούν να είναι τα ίδια και ότι με την απόσυρση ενός άρθρου δεν καταφέρνεις τελικά να κουκουλώσεις την αλήθεια. Απλά μεταθέτεις χρονικά την αποκάλυψή της.

Όπως αναφέρει αν εμβολιάσουμε 100.000 άτομα ενδεχομένως να σώσουμε 5΄ζωές, παρόλα αυτά ρισκάρουμε 2 με 4 θανάτους. Να σημειωθεί εδώ ότι οι ζωές που σώζονται αφορούν κυρίως ηλικιωμένους και ευπαθείς, καθώς αυτοί κινδυνεύουν από τον κορωνοϊό, ενώ από παρενέργειες του εμβολίου κινδυνεύουν όλοι το ίδιο. 

Άρα, σύμφωνα με την φαρμακοεπαγρύπνηση 2-4 άτομα πεθαίνουν ανά 100.000 που εμβολιάζονται! Αν σκεφτούμε ότι γίνονται επαναλαμβανόμενοι εμβολιασμοί, αλλά και ότι υπάρχει ελλιπής φαρμακοεπαγρύπνηση ο συγκεκριμένος αριθμός είναι αρκετά μεγαλύτερος. 

Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ο συγκεκριμένος αριθμός θα πρέπει να εμβολιαστεί με 10. Παράλληλα το άρθρο δεν υπολογίζει άλλες βλάβες που προκαλούνται από τα εμβόλια, όπως οι μυοκαρδίτιδες.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις