Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

Πέθανε και επίσημα από το εμβόλιο της Pfizer: Έβηχε αίμα πριν «σβήσει» ο 24χρονος που έπεσε θύμα των «Big Pharma»

 


Από το εμβόλιο της Pfizer για τον κορωνοϊό πέθανε ένας 24χρονος φοιτητής από το Lockwood της Νέας Υόρκης, ο George Watts Jr, ο οποίος εμφάνισε μυοκαρδίτιδα μετά την δεύτερη δόση, ενώ σύμφωνα με το «thecovidworld» τα προβλήματα υγείας είχαν ξεκινήσει μετά την πρώτη δόση. 

Επειδή ήθελε να παρακολουθήσει τα μαθήματά του αυτοπροσώπως, έπρεπε να εμβολιαστεί πλήρως. Ο 24χρονος προγραμμάτισε το ραντεβού του για το εμβόλιο, λαμβάνοντας το πρώτο του εμβόλιο Pfizer τον Αύγουστο και το δεύτερο τον Σεπτέμβριο. Οι γονείς του είπαν ότι επέλεξε αυτό το εμβόλιο επειδή ήταν πλήρως εγκεκριμένο από τον FDA.

Μετά την πρώτη του δόση, αντιμετώπισε επιπλοκές, τις οποίες επέλεξε να κρατήσει για τον εαυτό του. Μετά την πρώτη του ένεση υπήρχε αίμα στα ούρα του. Στην συνέχεια έλαβε τη δεύτερη δόση του στα μέσα Σεπτεμβρίου, όπου εμφάνισε συμπτώματα γρίπης που δεν υποχώρησαν.

Ο πατέρας του Τζορτζ Τζούνιορ,George Watts Sr., εξήγησε: «Παρατήρησα ότι είχε αρχίσει να πρήζεται στο πρόσωπο… Είχε βήχα και αποφάσισα να τον πάω στα επείγοντα για να δω τι συμβαίνει».

Τον Οκτώβριο πήγαν στα επείγοντα, ελπίζοντας να βρουν απαντήσεις. Παραπονέθηκε για πολλά συμπτώματα, αλλά κανένα που να σχετίζεται με την καρδιά. Μετά από μια εξέταση και ένα αρνητικό τεστ COVID-19 , οι γιατροί διέγνωσαν στον Τζορτζ Τζούνιορ λοίμωξη στο ιγμόρειο και συνταγογραφούσαν αντιβιοτικά. Στην οικογένεια Watts είπαν ότι η μόλυνση του θα πρέπει να υποχωρήσει σε μία ή δύο εβδομάδες.

Ο Τζορτζ Τζούνιορ αισθανόταν ακόμα άρρωστος μια εβδομάδα αργότερα, έτσι επέστρεψαν στα επείγοντα για άλλη αξιολόγηση. Παρουσίασε παρόμοια συμπτώματα και οι γιατροί συμβούλεψαν ότι η λοίμωξη του κόλπου μπορεί να πάρει επιπλέον χρόνο για να υποχωρήσει.

Μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, τα συμπτώματά του ήταν ακόμη χειρότερα. Άρχισε να βήχει αίμα και ένιωσε πόνο στα πόδια, τα χέρια και τα δόντια του. Έγινε επίσης εξαιρετικά ευαίσθητος στο ηλιακό φως.

Ο Τζορτζ Τζούνιορ κατέρρευσε στο δωμάτιό του στις 27 Οκτωβρίου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του αργότερα το ίδιο πρωί. Ο πατέρας του τον περιέγραψε ως υγιή, λέγοντας ότι δεν είχε υποκείμενες παθήσεις. Μια έκθεση νεκροψίας από το ιατροδικαστικό γραφείο της κομητείας Μπράντφορντ δείχνει ότι ο Τζορτζ Τζούνιορ πέθανε από «μυοκαρδίτιδα που σχετίζεται με το εμβόλιο COVID-19».

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις