Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Διάγγελμα Ζελένσκι: EXOYME πληροφορίες για ρωσική εισβολή στις 16 Φεβρουαρίου

 


Πληροφορίες ότι θα γίνει ρωσική εισβολή στις 16 Φεβρουαρίου ανέφερε ότι έχει ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι σε διάγγελμα που απηύθυνε στον ουκρανικό λαό. Στην ανάρτηση που έκανε στο facebook ο Ζελένσκι αναφέρει ότι “μας λένε ότι η 16η Φεβρουαρίου θα είναι ημέρα επίθεσης”.


Володимир Зеленський 
 
Σπουδαίοι άνθρωποι μιας σπουδαίας χώρας! Υπήρξαν σοβαρές εξωτερικές και εσωτερικές προκλήσεις μπροστά στη χώρα μας, οι οποίες απαιτούν υπευθυνότητα, εμπιστοσύνη και συγκεκριμένες ενέργειες από εμένα και τον καθένα μας.
Μας εκφοβίζει ένας μεγάλος πόλεμος και ορίζουμε για άλλη μια φορά την ημερομηνία της στρατιωτικής εισβολής. Δεν είναι η πρώτη φορά. Αλλά το κράτος μας είναι ισχυρότερο σήμερα από ποτέ.
Προσπαθούμε για ειρήνη και θέλουμε να λύσουμε όλα τα ζητήματα αποκλειστικά μέσω διαπραγματεύσεων. Και το Donbass, και η Κριμαία θα επιστρέψουν στην Ουκρανία. Μόνο με διπλωματικό τρόπο. Δεν χαζεύουμε άλλου, αλλά δεν θα δώσουμε τα δικά μας. Έχουμε έναν καταπληκτικό στρατό. Τα αγόρια μας διαθέτουν μοναδική εμπειρία μάχης και σύγχρονα όπλα. Αυτό είναι ήδη φορές ισχυρότερο από το στρατό πριν από οκτώ χρόνια. Είμαστε σίγουροι για τις ένοπλες δυνάμεις μας, και ο στρατός μας επίσης πρέπει να νιώθει την υποστήριξή μας, τη συντροφικότητα και την ενότητά μας Η βάση του στρατού μας είναι η εμπιστοσύνη των δικών μας ανθρώπων και μια ισχυρή οικονομία.
Μας λένε ότι η 16η Φεβρουαρίου θα είναι ημέρα επίθεσης. Θα την κάνουμε μέρα ένωσης. Το διάταγμα έχει ήδη υπογραφεί. Σήμερα το απόγευμα θα κρεμάσουμε εθνικές σημαίες, θα βάλουμε γαλαζοκίτρινες κορδέλες και θα δείξουμε στον κόσμο την ενότητά μας.
Έχουμε μια μεγάλη ευρωπαϊκή φιλοδοξία. Θέλουμε ελευθερία και είμαστε έτοιμοι να την ψηφίσουμε. 14 χιλιάδες υπερασπιστές και πολίτες που πέθαναν σε αυτόν τον πόλεμο μας παρακολουθούν από τον ουρανό. Και δεν θα προδώσουμε τη μνήμη τους.
Όλοι θέλουμε να ζούμε ευτυχισμένοι, και η ευτυχία αγαπά τους δυνατούς. Ποτέ δεν μπορέσαμε να τα παρατήσουμε και δεν πρόκειται να το μάθουμε αυτό.
Αγαπώ την Ουκρανία! Είμαστε ήσυχοι! Είμαστε δυνατοί! Είμαστε μαζί!

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις