Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

Φρίκη στη Φλόριντα: Ανάγκαζαν τον θετό γιο τους να ζει σε ένα “κλουβί” στο γκαράζ


 Ένα ζευγάρι από τη Φλόριντα συνελήφθη επειδή φέρεται να εξανάγκαζε τον θετό γιο του να ζει σε ένα “κλουβί” στο γκαράζ του σπιτιού για αρκετά χρόνια, σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές.

Οι φριχτές συνθήκες διαβίωσης του 13χρονου αποκαλύφθηκαν όταν ο έφηβος εξαφανίστηκε από το σπίτι του στις 30 Ιανουαρίου και η εξαφάνισή του αναφέρθηκε στις Αρχές. Ντετέκτιβ που έχει αναλάβει τις υποθέσεις αγνοούμενων ανθρώπων εντόπισε την κατασκευή, 2,4×2,4 μ., με μια κλειδαριά και διακόπτη για ρεύμα σε εξωτερικό τοίχο, σύμφωνα με την αστυνομία της περιοχής Τζούπιτερ.

Μέσα στο κλουβί ήταν ένας κουβάς, ένα στρώμα και μία κάμερα. Η μητέρα, Τρέισι Φέριτερ, υποστήριξε ότι χρησιμοποιούν τον χώρο σαν γραφείο και σαν αποθήκη. Αλλά όταν η αστυνομία εντόπισε το παιδί στο σχολείο την επόμενη ημέρα, ενημερώθηκε για τη βάρβαρη χρήση της κατασκευής.

Έπειτα από αρκετές καταθέσεις, η αστυνομία διαπίστωσε ότι η Φέριτερ και ο σύντροφός της, Τίμοθι Φέριτερ, κρατούσαν το αγόρι κλειδωμένο στο κουτί από το 2017. Το παιδί επιτρεπόταν να βγαίνει από εκεί μόνο για να πάει στο σχολείο. Του έφερναν το φαγητό μέσα στο κλουβί του ενώ τον ανάγκαζαν να κάνει την ανάγκη του στον κουβά και δεν του επέτρεπαν να πηγαίνει στο μπάνιο.

Φλόριντα

Κατηγορούνται για βαριά παιδική κακοποίηση. Οι υπηρεσίες πρόνοιας παιδιών ανέλαβαν τα άλλα τρία παιδιά που ζούσαν στο σπίτι τους.


Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις