Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Θράσος από Μ.Ξαφά: «H κυβέρνηση κακομαθαίνει τους πολίτες με τις επιδοτήσεις στο ρεύμα KAI ΔEN KANOYN OIKONOMIA»!

 


Δεν μας έφταναν οι πρωινές δηλώσεις ντροπής του Α.Πορτοσάλτε  ο οποίος ξεπέρασε τον εαυτό του στην προσπάθεια να στηρίξει την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, λέγοντας «Την βενζίνη δεν την βάζει ο άνθρωπος των 500 ευρώ, την βενζίνη που διαμαρτυρόμαστε ότι είναι στα 2 ευρώ την βάζουν οι παραγωγικές μονάδες της κοινωνίας», υπήρχει και συνέχεια με την γνωστή Μιράντα Ξαφά η οποία σε εκπομπή πριν λίγο δήλωσε ότι οι πολίτες πρέπει να «καταναλώνουν λιγότερο»!

Έτσι η πρώην εργαζόμενη του ΔΝΤ Μιράντα Ξαφά, σε εκπομπή του ΚΟΝΤΡΑ δήλωσε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι: «Η αύξηση των τιμών ενέργειας είναι ένα σήμα στους καταναλωτές να καταναλώνουν λιγότερο.Εάν τους αποζημιωνεις για κάθε αύξηση δεν το λαμβάνουν αυτο το σημα».

Μάλιστα όπως ανέφερε επίσης ο λογαριασμός του twitter που δημοσίευσε το απόσπασμα η Μ.Ξαφά που ζητά τον κόσμο να μην καταναλώνει, "Σήμερα διορίστηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Τράπεζας. Αποζημιώθηκε. Βολεύτηκε".1111



Βέβαια ο κόσμος ήδη καταναλώνει λιγότερα αλλά απλά πληρώνει περισσότερο.

Νωρίτερα ο Κ.Μητσοτάκης ζητά κυρώσεις στην Ρωσία ενώ όλοι στην κυβέρνηση γνωρίζουν ότι το απόθεμα φυσικού αερίου είναι για 7-10 ημέρες. Ή να το πούμε καλύτερα πάλι θα υπάρχει φ.α. αλλά με τιμές απλησίαστες. 

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις