Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

H MAXH TOY KIEBOY κορυφώνεται: Ρωσικά άρματα μάχης πολιορκούν υπουργεία συνοδεία αλεξιπτωτιστών - Κόλαση πυρός


 Ρωσικές αερομεταφερόμενες και τεθωρακισμένες δυνάμεις με αιχμή του δόρατος τις μονάδες Spetsnaz σφίγγουν τον κλοιό γύρω από τo κέντρο του Κιέβου.

Ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός του Κιέβου έκλεισε και παντού στην περιοχή υπάρχει σκοτάδι καθώς έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση από τις ρωσικές ειδικές δυνάμεις που κατέλαβαν το πρωί τον κεντρικό υδροηλεκτρικό σταθμό στα βόρεια της πόλης.

Άρματα μάχης Τ-72Β3 με συνοδεία BMP-3 επιτίθενται από τρεις άξονες με αντικειμενικό τους στόχο την κατάληψη του προεδρικού μεγάρου και όλων των υπουργείων.

Εκτελώντας μία μείζονα δεύτερη αερομεταφερόμενη ενέργεια, τα ρωσικά στρατεύματα ελέγχουν πλέον και το στρατιωτικό αεροδρόμιο της πόλης Βασίλκιφ νότια του Κιέβου, ασφάλισαν την περίμετρο και πλέον προσγειώνονται μεταφορικά αεροσκάφη μεταφέροντας πρόσθετες ενισχύσεις

Η αεροπορική βάση απέχει περίπου 40 χλμ. από το κέντρο του Κιέβου.




Παράλληλα οι ρωσικές δυνάμεις μετακινούν συστήματα ΠΕΠ TROS-1 με θερμοβαρικές κεφάλες στο Χάρκοβο προκειμένου να εντείνουν τις προσπάθειές τους για την κατάληψη της πόλης.
Την ίδια ώρα  ρωσικό ελικόπτερο καταρρίφθηκε σήμερα από τους Ουκρανούς λίγο έξω από το Κίεβο  όπως δείχνει σχετικό βίντεο, ενώ στη Χερσώνα ένα ρωσικό κομβόι έπεσε σε ενέδρα Ουκρανικών παραστρατιωτικών οργανώσεων.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις