Αίσθηση Ελευθέριας... Νιώστε τη!!! Με τον Χρήστο Παπαπαναγιώτου Frik 22/5/2022

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

H TOYPKIA αρνήθηκε να κλείσει τα Στενά για τα ρωσικά πλοία: Επίθεση Ρ.Τ.Ερντογάν στη Δύση - «Γίνεστε καραγκιόζηδες»!


 Η Τουρκία αρνήθηκε στην πρόταση της Ουκρανίας να κλείσει τα Στενά του Βοσπόρου για τα ρωσικά πλοία με τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να κάνει επίθεση στη Δύση. 

Ο Τούρκος πρόεδρος αναφερόμενος στην πρόταση της Ουκρανίας για τα Στενά του Βοσπόρου απάντησε με το «θα δούμε αν υπάρχει πόλεμος ή όχι και μετά θα αποφασίσουμε», ενώ εξαπέλυσε «βολές» στη Δύση για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται την κρίση. 

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έκανε λόγο για «καραγκιοζιλίκια» και ζήτησε από τους δυτικούς να μην «μετατρέψουν την κρίση σε τσιμπούσι του Καραγκιόζη» και τους κάλεσε «σε σοβαρότητα». 

«Η Ε.Ε και οι δυτικοί κύκλοι δεν κατάφεραν να δείξουν αποφασιστική στάση. Όλοι δίνουν πολλές συμβουλές στην Ουκρανία. Με συμβουλές δεν μπορείς να φτάσεις κάπου. Τι κάνατε; Τι θα κάνετε; Έχετε κάνει κάποιο βήμα;» δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος και πρόσθεσε:

«Σήμερα στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ θα συζητήσουμε τι βήματα μπορούμε να κάνουμε. Αλλιώς, με πολλές καταδίκες και πολλές συμβουλές, δεν πρέπει να μετατρέψουμε την κατάσταση σε τσιμπούσι όπως του Καραγκιόζη με τον Χατζηαβάτη! Η Δύση που μέχρι σήμερα έδινε συμβουλές, συνεχίζει να κάνει το ίδιο».

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις