Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

IΣTOPIKH ομιλία στην Αυστριακή Βουλή: «EIMAI τρομοκρατημένος φέρνετε τον KINEZIKO κομμουνισμό με την εντολή εμβολιασμού»

 


Ο ηγέτης του Αυστριακού Κόμματος Ελευθερίας (Freiheitliche Partei Österreichs, FPÖ) Herbert Kickl εκφώνησε μια ιστορική ομιλία από το  βήμα του Αυστριακού Κοινοβουλίου(Βundesrat) καταδικάζοντας την απόφαση της κυβέρνησης να κινηθεί ανοιχτά προς τον κομμουνισμό φέρνοντας το  «κινεζικό κοινωνικό μοντέλο»,

«Με αυτόν τον εμβολιασμό, κυρίες και κύριοι, προετοιμάζεται ο δρόμος για τον ολοκληρωτισμό στην Αυστρία. Δεν είναι τίποτα άλλο από την εισαγωγή του κομμουνισμού υγείας», λέει ο βουλευτής και συνεχίζει:

«Είναι μια σκληρή ειρωνεία της ιστορίας ότι για να καταπολεμήσουμε έναν κινεζικό ιό, εισάγουμε το κινεζικό κοινωνικό μοντέλο στην Αυστρία, το οποίο χαρακτηρίζεται από πολλά πράγματα, αλλά όχι από ελευθερία.

Ολοκληρωτισμός: αυτό που θέλει το άτομο δεν μετράει πλέον, μετράει μόνο αυτό που είναι καλό για τις μάζες και αυτό που είναι καλό για τις μάζες θα υπαγορευτεί στο μέλλον από ειδικούς.

Όποιος δεν συμμορφωθεί θα διωχθεί σαν εγκληματίας. Κυρίες και κύριοι, αυτό είναι ένα άνοιγμα πόρτας στην αυθαιρεσία!

Ενώ όλοι οι άλλοι καταργούν τα μέτρα, θέλετε να οδηγήσετε όλους από την ηλικία των 18 έως τη προγιαγιά να κάνουν το εμβόλιο. Αυτό είναι πραγματικά ένα κομμάτι παραφροσύνης».


Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις