Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

KINHΣΗ - MAT από TON TOYPKO Α.Ιλιτζαλί: Γίνεται το απόλυτο αφεντικό του ΣΚΑΪ

 


Ο Ατζούν Ιλιτζαλί ετοιμάζεται να γίνει το απόλυτο αφεντικό του ΣΚΑΪ, μια απίστευτη εξέλιξη καθώς πλέον τίθεται το ερώτημα για την γραμμή που θα ακολουθήσει το κανάλι του Φαλήρου, καθώς ως γνωστόν ο Τούρκος παραγωγός είναι καλός φίλος του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. 

Όπως όλα δείχνουν το βίντεο που σας έδειξε το pronews.gr και στο οποίο στον ΣΚΑΪ πανηγύριζαν με τουρκικά τραγούδια για το τέλος της πανδημίας ήταν προοίμιο γι' αυτά που θα ακολουθήσουν. 

Oι πληροφορίες αναφέρουν ότι «κλειδώνει» το deal του ΣΚΑΪ με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, για μια στρατηγική και αποκλειστική συνεργασία.

Ο Τούρκος παραγωγός θα αναλάβει το 85% του μη ενημερωτικού προγράμματος του σταθμού, δημιουργώντας ουσιαστικά μονοπώλιο, που δεν αφήνει περιθώριο συνεργασίας με άλλες εταιρείες παραγωγής, καθώς τόσο οι σειρές όσο και τα ριάλιτι και τα σόου θα έχουν αποκλειστικά τη «σφραγίδα» του Ατζούν.

Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τα οικονομικά περιοδικά της Τουρκίας, η περιουσία του Ατζούν Ιλιτζαλί αγγίζει τα 150.000.000 δολάρια, ενώ κάθε μήνα σχεδόν κερδίζει 5.000.000 δολάρια, κατατάσσοντάς τον ως τον πιο πλούσιο καναλάρχη της Τουρκίας.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει μια στρατιά από ακίνητη περιουσία κάποια από τα οποία βέβαια, αξίζει να σημειωθεί, έχουν κρατήσει οι πρώην σύζυγοί του και κατ’ επέκταση και τα παιδιά του. 

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις