Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

KYT Φυλακίου: Συνεχίζονται ταχύτατα τα έργα κατασκευής NEAΣ ΔOMHΣ – Νοικιάστηκε νέο χωράφι-εργοτάξιο (BINTEO)

 


Συνεχίζονται ταχύτατα στο Φυλάκιο Ορεστιάδας τα έργα επέκτασης και ουσιαστικά κατασκευής νέας δομής φιλοξενίας λαθρομεταναστών, απέναντι από τα ΚΥΤ και ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ.

Όπως μπορείτε να δείτε στο επιτόπιο ρεπορτάζ του Evros-news.gr που κάναμε σήμερα, εκτός από τον χώρο που δημιουργούνται οι νέες εγκαταστάσεις και υπάρχουν φορτηγά και μπουλντόζες, που ήδη έχουν σκάψει την έκταση των 33,7 στρεμμάτων σε αρκετό βάθος.



Υπάρχει ένα ακόμα χωράφι έκτασης 5 στρεμμάτων δίπλα στον επαρχιακό δρόμο Ορεστιάδας-Φυλακίου, το οποίο νοικιάστηκε από την ανάδοχο εταιρεία ΤΕΡΝΑ από κάτοικο του Φυλακίου και ήδη στήθηκε εκεί το εργοτάξιο της νέας δομής. Μάλιστα στρώθηκε ήδη και με ειδικό υλικό, ώστε να φιλοξενεί μηχανήματα που χρησιμοποιούνται για τα έργα, όπως αυτά που βλέπετε.

Όπως διαπιστώσαμε, επέστρεψε κανονικά στα έργα και ο υπεργολάβος από την περιοχή της Ορεστιάδας, που είχε αποχωρήσει μετά τις αρχικές αντιδράσεις που υπήρχαν για την συμμετοχή του και τη σύλληψη του για όσα συνέβησαν την πρώτη ημέρα έναρξης των εργασιών.


Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις