Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

3 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Μαχαίρωσαν 18χρονο στο κέντρο της Αθήνας για να του κλέψουν μία αλυσίδα – ΒΙΝΤΕΟ


 Σύμφωνα με όσα περιέγραψε ο 18χρονος σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok, τρεις αλλοδαποί του επιτέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο κέντρο της Αθήνας και τον μαχαίρωσαν στην κοιλιά για να του κλέψουν την αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό.

Μάλιστα ο νεαρός ανέφερε πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που του επιτίθενται, όμως την προηγούμενη φορά δεν ήταν μόνος και οι δράστες δεν είχαν βγάλει μαχαίρι. Ο 18χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο “Λαϊκό”, καθώς, όπως αναφέρει στο βίντεό του, όταν τον μαχαίρωσαν έχασε τις αισθήσεις του.

«Είχα χάσει τις αισθήσεις μου όταν με μαχαίρωσαν. Πραγματικά να μην το νοιώσει κανένας, πως νιώθεις όταν κόβεται το δέρμα σου» λέει στο βίντεο ο 18χρονος, ο οποίος συμβουλεύει τους συνομηλίκους του να μην κυκλοφορούν στον δρόμο με αξεσουάρ ή κοσμήματα.


Με νέο του βίντεο ο 18χρονος αποκάλυψε ότι για μόλις μισό εκατοστό το μαχαίρι δεν τρύπησε το έντερό του. Το τραύμα από το μαχαίρωμα είναι κοντά στα νεφρά και οι γιατροί φοβόταν μην υπάρχει εσωτερική αιμορραγία, όμως ευτυχώς η αξονική που έκανε ο 18χρονος βγήκε καθαρή.

 

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις