Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022

Μυρίζει μπαρούτι στη Λάρισα: «Μπλόκο» των ΜΑΤ στους αγρότες στον κόμβο της Νίκαιας (Photos-Video)


 Tεταμένη είναι η ατμόσφαιρα στον κόμβο της Νίκαιας, στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, εκεί όπου έφθασαν τρακτέρ απ’ όλη τη Θεσσαλία για να διαμαρτυρηθούν οι αγρότες για σειρά ζητημάτων.

Ωστόσο, εκεί τους περίμεναν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και ΜΑΤ προκειμένου να τους εμποδίσουν να κλείσουν την εθνική οδό.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, ταξίαρχος, κ. Αστέριος Μαντζιώκας εξήγησε στους αγρότες πως δεν είναι δυνατό να ανέβουν στα τρακτέρ στην Eθνική Oδό επικαλούμενος την ανάγκη να μη διαταραχθεί την οικονομική ζωή της χώρας, προκαλώντας ωστόσο θύελλα διαμαρτυριών από την άλλη πλευρά. Οι αγρότες το ερώτημα γιατί δεν υπάρχει εισαγγελέας και με ποιά απόφαση η αστυνομία έκλεισε το δρόμο.

Οι αγρότες μιλούν για δυνάμεις καταστολής, ενώ ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας Ρίζος Μαρούδας τόνισε πως “η αστυνομία παρανομεί και κλείνει το δρόμο, δρα ανεξέλεγκτα”.

Με ειρωνικό ύφος πρόσθεσε πως όταν είναι να αντιμετωπίσει το λαό το επιτελικό κράτος δρα οργανωμένα, σε αντίθεση με όταν πέφτει χιόνι και αποκλείονται πέντε εκατομμύρια πολίτες, ή όταν πέφτει μία μικρή βροχή.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις