Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Ν.Μηταράκης: Κάνουμε τους παράνομους μετανάστες νόμιμους και η Γερμανία μας δίνει χρήματα για να μείνουν στην Ελλάδα

 


Με... γεμάτες αποσκευές φεύγει από το Πακιστάν ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, καθώς έφτασε σε συμφωνία με το Ισλαμαμπάντ για Πακιστανούς «τουρίστες» στην Ελλάδα και νομιμοποίηση των παράνομων, κάτι το οποίο θα αποφέρει πολλά χρήματα στην κυβέρνηση, καθώς θα χρυσοπληρωθεί από τη Γερμανία. 

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της πακιστανικής κυβέρνησης:

«Στόχος της νέας πολιτικής θα είναι η παροχή βίζας για 5 χρόνια (εποχικοί μετανάστες). Κάθε χρόνο ο μετανάστης μπορεί να μείνει στην Ελλάδα για 9 μήνες και να περάσει τους υπόλοιπους στην πατρίδα του. Οι τρεις μεγάλοι στόχοι της πολιτικής είναι: (1) Έκδοση νέων θεωρήσεων μέσω νόμιμων διαύλων. (2) Νομιμοποίηση παράνομων μεταναστών (3) Εξάλειψη του λαθρεμπορίου και της παράνομης μετανάστευσης».

Δηλαδή η κυβέρνηση νομιμοποιεί τους παράνομους μετανάστες, ενώ επίσης οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία με απευθείας αεροπορικές πτήσεις Αθήνας-Ισλαμαμπάντ. 

Βεβαίως η επίσκεψη του Ν.Μηταράκη στο Πακιστάν και τα όσα συμφωνήθηκαν μόνο τυχαία δεν είναι. Πριν από λίγες ημέρες σας αποκαλύψαμε στο pronew.gr ένα οικονομικό σκάνδαλο πολλών εκατομμυρίων. 

Σύμφωνα με την αποκάλυψη νεοσύστατη ΜΚΟ «τσεπώνει» 7 εκατ. ευρώ σε 15 μήνες για να βρει σπίτι σε παράνομους μετανάστες, πρόκειται για την ΜΚΟ «Hopeten».

Aκόμα πιο σημαντικά όμως είναι τα όσα είχε πει ο Νότης Μηταράκης σε ομιλία του στο Olympia Forum τον Οκτώβριο του 2021, όταν και επί της ουσίας είχε υποστηρίξει ότι το Βερολίνο δίνει χρήματα στην Ελλάδα για βρουν σπίτι οι «πρόσφυγες». 

Έπειτα από συμφωνία με τη Γερμανία θα χρηματοδοτηθεί στο πλαίσιο του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης «ένα οικιστικό πρόγραμμα στην Ελλάδα για να βοηθήσει πρόσφυγες που αναγνωρίζονται στη χώρα μας να παραμείνουν εδώ», επισήμανε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης.

Μήπως η κυβέρνηση μετατρέπει τους παράνομους μετανάστες σε «πρόσφυγες» για να παίρνει πολλά εκατομμύρια ευρώ από τη Γερμανία και να τα μοιράζει σε εταίρους; 

Την ίδια ώρα βέβαια συνεχίζει κανονικά το σχέδιο «ανανέωσης» του ελληνικού πληθυσμού (για να θυμηθούμε τα όσα είχε πει η ΠτΔ Κ.Σακελλαροπούλου), καθώς είδαμε προσφάτως την φιέστα των Πακιστανών στο Σύνταγμα, ενώ πριν λίγες ημέρες οι Πακιστανοί διαμαρτυρήθηκαν έξω από την πρεσβεία της Ινδίας στην Αθήνα. 

Μάλλον πανηγύριζαν για την «νομιμοποίηση» τους από την κυβέρνηση του Κ.Μητσοτάκη. 

Και βεβαίως δεν πρέπει να ξεχνάμε τις εικόνες από τα ελληνικά σχολεία, εκεί που Πακιστανός «πρόσφυγας» χαριεντιζόταν με ανήλικη Ελληνίδα. 

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις