Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

NEEΣ «POYKETEΣ» Γ.Κύρτσου: «Ο Κ.Μητσοτάκης τελειώνει από τη ΝΔ μετά τις εκλογές - Ο Α.Γεωργιάδης θα πουλάει μαντζούνια»


 Ο ανεξάρτητος πλέον ευρωβουλευτής, Γιώργος Κύρτσος, συνέχισε τις «ρουκέτες» και αυτή τη φορά υποστήριξε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκη θα φύγει από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας πριν τελειώσει η ευρωβουλευτική του θητεία. 

Δηλαδή ο Κ.Μητσοτάκης αναμένεται να «τελειώσει» από τη ΝΔ μετά τις εκλογές, καθώς όπως όλα δείχνουν το κυβερνών κόμμα θα συντριβεί! Πρόκειται για μια εξέλιξη που την έχουμε αναφέρει εδώ και καιρό στο pronews.gr.

Η ΝΔ σύμφωνα με τον Γ.Κύρτσο, «δεν είναι ιδιοκτησία Μητσοτάκη. Θα έχει φύγει από την ηγεσία πριν από τη λήξη της ευρωβουλευτικής μου θητείας. Ο Άδωνις θα έχει το δικό του κόμμα, θα πουλάει μαντζούνια. Ο επόμενος ηγέτης, όποιος κι αν είναι, όπου κι αν βρίσκομαι θα με ευχαριστήσει γιατί ξεκίνησα την κάθαρση. Γεια σου, Μητσοτάκη σούπερ manager. Κατάφερες να πας το επιτόκιο του δεκαετούς και τα spreads πάνω από εκεί που σου τα παρέδωσε ο Τσίπρας. Γιατί; Βάλε τον Δημητριάδη και τον Σκέρτσο να το εξηγήσουν. Οι νοικοκυραίοι, οι μη προνομιούχοι και οι φτωχοί κρέμονται από τα χείλη τους».

Από εκεί και πέρα ο Γ.Κύρτσος αφού πρώτα σε τηλεοπτικές του εμφανίσεις μετά τη διαγραφή του φρόντισε εμφατικά να αποκαλύψει ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός του τηλεφωνούσε και σε έντονο ύφος του ζητούσε να σταματήσει την κριτική, συνέχισε με πολύ σκληρά λόγια:

«Σε σύγχυση ο Μητσοτάκης. Με καταγγέλλει για υποτιθέμενη δυσφήμιση της χώρας επειδή αναφέρομαι, στο εσωτερικό, στα αίσχη του με τη Novartis. Ταυτόχρονα πήγε ο ίδιος στη Διεθνή Διάσκεψη Ασφαλείας στο Μόναχο για να… καταγγείλει τον ΣΥΡΙΖΑ. Πρόβαλε καθαρά εσωτερικό θέμα. Τι να πω. Με τη διαγραφή μου η κατευθυνόμενη δημοσιογραφία έκανε άλματα. Στην εκπομπή Αυτιά – ΣΚΑΪ βγήκε ο Μαρινάκης να πει μητσοτακικές ασυναρτησίες σε βάρος μου. Αποκλεισμένος από Αυτιά – ΣΚΑΪ δεν είχα δυνατότητα απάντησης. Έδειχναν φωτογραφία μου για να προβάλουν τον “στόχο”. Κράτος Δικαίου».


Και συνέχισε: «Ο Μητσοτάκης σάπισε τη δημοσιογραφία. Οι “συνεργαζόμενοι” έκαναν fake news και τη δολοφονία χαρακτήρα επιστήμη. Η “έγκυρη” “Καθημερινή” με έστειλε Βελόπουλο. Αυτιάς – ΣΚΑΪ με λάσπωσαν, με Μαρινάκη, χωρίς δικαίωμα απάντησης. Τα “Παραπολιτικά” με έβαλαν σε κόμμα Αντώναρου. Κράτος Δικαίου».


«Φρόντισε να τα νεκρώσει όλα»

Ο ευρωβουλευτής υποστήριξε, επιπλέον, ότι «οι επικοινωνιακές αθλιότητες και οι αποκλεισμοί σε βάρος μου έπρεπε να είχαν προκαλέσει την παρέμβαση Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου και ΕΣΗΕΑ. Αυτή είναι η έννοια της θεσμικής λειτουργίας όταν υπάρχει πρόβλημα. Ο Μητσοτάκης φρόντισε να τα νεκρώσει όλα. Κράτος Δικαίου».

Σε σειρά, εξάλλου, συνεντεύξεών του ο Γιώργος Κύρτσος κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «συνδυάζει την αδιαφορία με την άγνοια κινδύνου» στο θέμα της πανδημίας, ότι «δυσφημίζει διεθνώς τη χώρα» και ότι προσπαθεί να του χρεώσει «τον διασυρμό που φέρει την υπογραφή του», όσον αφορά την υπόθεση Novartis. Για την οικονομία υποστηρίζει ότι «νοικοκυριά και οικονομία έχουν μπει σε φάση ενεργειακού στραγγαλισμού, χωρίς να ξέρει η κυβέρνηση τι ακριβώς θα κάνει».


Νέα ανάρτηση με αιχμές 

Ο Γιώργος Κύρτσος έκανε μια ακόμη ανάρτηση το πρωί της Δευτέρας και αναφέρθηκε σε μηνύματα που δέχθηκε από πολίτες για θέματα που τους απασχολούν. 

«Τους πολίτες που ήλθαν σε επαφή μαζί μου μετά τη διαγραφή μου απασχολούν κυρίως:
Οι λογαριασμοί του ηλεκτρικού.
Το κύμα ακρίβειας.
Η προοπτική της οικονομίας.
Η καθημερινότητα του πολίτη.
Η πανδημία.
Ο αυταρχισμός Μητσοτάκη, συστήματος εξουσίας.
Δυναμικά μαζί τους!»

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις