Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022

23.833 νεκροί είναι μία «τρίχα» κατά τη ΝΔ το θανατικό της πανδημίας - Αδιανόητες δηλώσεις από τον βουλευτή Σ.Σιμόπουλο


 Αδιανόητες δηλώσεις που ντροπιάζουν τη μνήμη των 23.833 νεκρών, και πόσων άραγε ακόμα που δεν είναι καταγεγραμμένοι, ακόμα από τη Νέα Δημοκρατία. 

Ο βουλευτής ΝΔ Α' Θεσσαλονίκης, Στράτος Σιμόπουλος δήλωσε αναίσχυντα ότι η αναφορά στους δεκάδες χιλιάδες νεκρούς στην πανδημία είναι μία τρίχα που την κάνουμε τριχιά!

Δηλαδή για τη ΝΔ πρόκειται για μια λεπτομέρεια, θυμίζοντας τον ηγέτη της γαλλικής ακροδεξιάς (καμία σχέση με το Εθνικό Μέτωπο της Γαλλίας) Ζαν Μαρί Λεπέν, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει «λεπτομέρεια της ιστορίας» τους εκατομμύρια νεκρούς των ναζιστικών στρατοπέδων.

Για να μην μιλήσουμε για τον πατέρα νυν υπουργού και βουλευτή της ΝΔ, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει «μυθεύματα τα περί φούρνων του Άουσβιτς» και τον υπουργό εν συνεχεία υπερασπίζεται στο δικαστήριο της θέσεις του πατέρα του. 

Χαρακτηριστικά ο βουλευτής Στράτος Σιμόπουλος, σε εκπομπή του Kontra Channel, είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι οι νεκροί της πανδημίας είναι ένας λεκές που μεγεθύνει η αντιπολίτευση.

«Είναι ένας λεκές και όσο περισσότερο επικεντρώνεσαι σ’ αυτόν, μεγαλώνει. Είναι η αντιπολίτευση και κάποιοι από τους δημοσιογράφους που κάνουν την τρίχα, τριχιά» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά τη διαγραφή του

«Δεν υπάρχουν πια λόγια για να περιγράψει κανείς το θράσος των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας που φτάνουν στο σημείο να χυδαιολογούν εις βάρος των νεκρών της πανδημίας» καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση που εξέδωσε, ζητώντας τη διαγραφή του.

Ο βουλευτής της ΝΔ Στράτος Σιμόπουλος εχθές το βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra στην εκπομπή Kontra24 αποκάλεσε “λεκέ” τους 23.700 θανάτους και την πανδημία… τρίχα που την κάνει τριχιά η αντιπολίτευση.

Εντύπωση πλέον δεν προκαλεί η ωμότητα με την οποία εκφράζουν την πλήρη αδιαφορία τους. Εντύπωση προκαλεί που πλέον το κάνουν και δημόσια προσβάλλοντας τις χιλιάδες οικογένειες των συνανθρώπων μας που έχουν φύγει τα τελευταία δύο χρόνια από τη ζωή λόγω κορωνοϊού.

Περιμένουμε την αυτονόητη διαγραφή Σιμόπουλου από τον κ. Μητσοτάκη. Διαφορετικά θα επιβεβαιώσει πως τα λόγια του εκφράζουν και τον ίδιο, κάτι που δεν θα μας έκανε καμία εντύπωση».

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις